Sziasztok Szolnok vagy környékén keresnék nőket lányokat aki pasit keres képeim videoim adatlapomon várom leveleket.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Szép napot Ápolt, intelligens, igényes, korrekt, megbízható Férfiként keresek:
18-25 év közt L/F PÁRT, Budapesten, ill. Szolnokön, és környékén.
Ha rendelkeztek autóval, akkor autóban, természetben, szabadban, bárhol, bármilyen formában...
CSAK VÉGIGNÉZNI szeretnélek Titeket sz.x közben....semmi tolakodó szándék, semmi nyomulás...!!!!
Bármilyen megoldásra, kompromisszumra, lehetőségre, feltételre nyitott vagyok az ügy megvalósítására...
Csak végignézni szeretném... Korrekt, megbízható, telefonszámos privát megkereséseket várok, ahol nem hetekig levelezés van csupán, hanem meggyőződhetünk mindhárman a másik korrekt szándékairól...mert sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember az oldalon... További szép napot Mindenkinek!
18-25 év közt L/F PÁRT, Budapesten, ill. Szolnokön, és környékén.
Ha rendelkeztek autóval, akkor autóban, természetben, szabadban, bárhol, bármilyen formában...
CSAK VÉGIGNÉZNI szeretnélek Titeket sz.x közben....semmi tolakodó szándék, semmi nyomulás...!!!!
Bármilyen megoldásra, kompromisszumra, lehetőségre, feltételre nyitott vagyok az ügy megvalósítására...
Csak végignézni szeretném... Korrekt, megbízható, telefonszámos privát megkereséseket várok, ahol nem hetekig levelezés van csupán, hanem meggyőződhetünk mindhárman a másik korrekt szándékairól...mert sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember az oldalon... További szép napot Mindenkinek!
Sziasztok. Fiatal, aranyos, fiú vagyok és érett párokat keresek barátság, nudi, szexre
szeretem a nagy bimbókat és az érett női testet, hetero vagyok.

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Szopni nyalni esetleg szopatni szerető bi pasi aki szereti ha irányítják? leveleket várunk. szép napot mindenkinek
Üdv.
Èrett hölggyel ismerkednèk.
Èrett hölggyel ismerkednèk.
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt/nőket, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére).
Sziasztok!
OLVASD EL részletesen mielőtt írnál rám! FOTÓ!
CSAK az küldjön üzenetet akire vonatkozik:
Feszengetem határaimat - közeljövőben ismerkednék érettebb, magára igényes hetero férfival,
ez számomra bizalmi kérdés így fontos, hogy minden számomra megfelelő legyen.
Szempontok: magára és környezetére maximálisan igényes hetero férfi, (Külső: sportos/normál testalkatú, gyér szőrzet, trimmelt, intim fazonigazított). Intelligencia, figyelmesség, diszkréció elvárt. Szimpátia esetén: rugalmas, határozott, szexuálisan aktív !!!
Igényes környezetben tudjon fogadni (Fentiekhez megfelelő modern, impresszív lakás, külön szoba, zárt parkolási lehetőségekkel. - fotók!)
Hely: Debrecen +100km körzetében, (Budapest, Eger, Zemplén körzet, igényes nyarló, wellness esetleg).
CSAK FOTÓKKAL ellátott profilokra válaszolok (egész alakos, intim, arc, helyszín. HA egy sincs - törlöm! ).
SKYPE elérhetőség nélkül NE keress! (telefonra mail címmel 2p installálni, olyan mint a messenger)
Itt chatelek, küldük fotót, esetleg rövid videot.
Ne írj rám, hogy “csak beköszöntem”, “Csak annyit akartam, hogy…” nem érdekel HA NEM téged kereslek!
Amennyiben most nem aktuális NE zavard leveleddel a szervezést!
">NÉZZ MEG !
NÉZZ MEG ! 2.

OLVASD EL részletesen mielőtt írnál rám! FOTÓ!
CSAK az küldjön üzenetet akire vonatkozik:
Feszengetem határaimat - közeljövőben ismerkednék érettebb, magára igényes hetero férfival,
ez számomra bizalmi kérdés így fontos, hogy minden számomra megfelelő legyen.
Szempontok: magára és környezetére maximálisan igényes hetero férfi, (Külső: sportos/normál testalkatú, gyér szőrzet, trimmelt, intim fazonigazított). Intelligencia, figyelmesség, diszkréció elvárt. Szimpátia esetén: rugalmas, határozott, szexuálisan aktív !!!

Igényes környezetben tudjon fogadni (Fentiekhez megfelelő modern, impresszív lakás, külön szoba, zárt parkolási lehetőségekkel. - fotók!)
Hely: Debrecen +100km körzetében, (Budapest, Eger, Zemplén körzet, igényes nyarló, wellness esetleg).
CSAK FOTÓKKAL ellátott profilokra válaszolok (egész alakos, intim, arc, helyszín. HA egy sincs - törlöm! ).
SKYPE elérhetőség nélkül NE keress! (telefonra mail címmel 2p installálni, olyan mint a messenger)
Itt chatelek, küldük fotót, esetleg rövid videot.
Ne írj rám, hogy “csak beköszöntem”, “Csak annyit akartam, hogy…” nem érdekel HA NEM téged kereslek!
Amennyiben most nem aktuális NE zavard leveleddel a szervezést!
">NÉZZ MEG !
NÉZZ MEG ! 2.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Helló sziasztok 24 éves idősebb nőkkel ismerkednék
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,de főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,de főleg esténként érek rá.
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. ,Szombathely, Körmend, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Fiatal szexmániás lány, aki szeretne egy érett gondoskodó szexpartnert, várom jelentkezését!