Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Fiatalos hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék ma vagy holnap. Zala, Vas esetleg veszprém írj üzit!
Sziasztok!Olyan fiatal(max 30 éves)Nőt,Hölgyet keresek aki kimondottan kedveli a korosabb,sportos férfiakat.
Sziasztok! Minden nemben minden +extrém" korosztály érdekel, de csakk normális
Van ilyen?

Sziasztok! Nyalni imádó, nagy étvágyú fiatal fiúként ismerkednék nőkkel, illetve párokkal a hölgy örömére lakóhelyem 40km-es körzetében.
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok
Szívesen találkoznánk fiúval vagy párral Rodoszon.
Szívesen találkoznánk fiúval vagy párral Rodoszon.
Megvákumoznék egy vékony fital puncit és útána jól kinyalnám!
Sziasztok! 08.12-08.14-ig Balatonrendesen nyaralok baráti társasággal. Esti időkben szívesen találkoznék nővel, aki esetleg arrafelé járna.
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes férfiként keresek női partnert minden jóra. 11.kerben. tudlak fogadni lakásomban kölcsönös szimpátia és video chat után. Kölcsönös adok-kapok híve vagyok. Imádok nyalni......
Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj!
Üdv
Zoli
Önmagára és környezetére igényes férfiként keresek női partnert minden jóra. 11.kerben. tudlak fogadni lakásomban kölcsönös szimpátia és video chat után. Kölcsönös adok-kapok híve vagyok. Imádok nyalni......
Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj!
Üdv
Zoli
Fiatal nőt keresek orális örömökre Jászság és környékén utazni tudok.
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
40 es pasi idösebb hölgyel ismerkene
van hely is Jászberény

Fital srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Fenekelést kedvelő nőt keresek. Ma estére. Tata vagy komárom környékéről.
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok! Fiatal pasiként nőt és párt keresek, hely van utazás megoldható!

Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Keresünk pasit és párokat Békés megyében
Keresünk pasit és párokat Békés megyében