Sziasztok !
Utazásaim:
-LONDONba megyek 03.09-én, aznap vissza. 15 ezer forint alatt az út ! (Útlevél kell, 2 EU-s oltás)
-MILÁNÓba megyek 03.19-én, aznap vissza. 9 ezer forint alatt az út ! (2 EU-s oltás kell)
Ryanair mindkettő.
Fiatal vagyok, idősebb nővel,párral szivesen mennék.
Aki szeretne jönni velem, nyugodtan írjon.
Üdv,
Zsolt
Utazásaim:
-LONDONba megyek 03.09-én, aznap vissza. 15 ezer forint alatt az út ! (Útlevél kell, 2 EU-s oltás)
-MILÁNÓba megyek 03.19-én, aznap vissza. 9 ezer forint alatt az út ! (2 EU-s oltás kell)
Ryanair mindkettő.
Fiatal vagyok, idősebb nővel,párral szivesen mennék.

Aki szeretne jönni velem, nyugodtan írjon.
Üdv,
Zsolt
Diszkréten nálam a profil alapján.
Vastag farkat és sok spermát szerető kifejezetten fiatal (18-25) nőt vagy párt (nő+férfi) keresek napközben budapesti találkára. Imádom a többest, a kicsit extrémebb helyeket (autóban, szabadban, parkolóban). Ha gondoljátok, privátban elértek.
Sziasztok,
szívesen ismerkednék tapasztalt hölggyel.
szívesen ismerkednék tapasztalt hölggyel.
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk ma esti randihoz.
Hetero fiút keresünk ma esti randihoz.
30-as párral ismerkednénk baranya megyéből
Sziasztok,
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
40-es baranyai házaspárral ismerkednék a hétvégén.
Kőbányán lennék ma délelőtt 3.-ik házaspárnál,vagy elhanyagolt feleséget ,csajszit keresek minőségi szeretkezésre ! Minden elképzelés megbeszélhető. Nagyon figyelmes vagyok !
Sziasztok !
Fiatal 18- tól keresek olyan nőt aki szereti ha kényeztetik minden formában. Irj a többit megbeszéljük.
Fiatal 18- tól keresek olyan nőt aki szereti ha kényeztetik minden formában. Irj a többit megbeszéljük.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk. Jelentkezést az adatlapon megadott mailre várjuk. Szép napot mindenkinek!
Hali.
Érett hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Érett hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednék.
Dunaharaszti és környékéről keresek párocskát,akihez 3.-nak csatlakozhatnék,vagy elhanyagolt hölgyet , csajszit akit kielégíthetnék az elvárásai szerint ! Extra dolgokat is összehozhatunk ! Igazán izgalmas extrém helyel rendelkezem...
Sziasztok! Adatlapunkon leirtak alapján keresünk. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Adatlapunkon leirtak alapján keresünk. (csak email) Szép napot mindenkinek!
Sziasztok Szolnok vagy környékén nő vagy lány aki pasit keres? Varom a leveleket
Sziasztok
Ma estére keresek VALÓS hölgyet párt…
Moto
Ma estére keresek VALÓS hölgyet párt…

Moto
Sziasztok!
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Ma esti randihoz keresünk egy fiatal fiút,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal 22 éves szexuálisan nyitott kedves humoros srác vagyok. Keresem leendő partnerem/partnereimet, akik hasonló gondolkodásal rendelkeznek, és nyitottak az ismerkedés iránt
Számomra a kor a bőrszín és a testalkat nem számít, a személyiség viszont annál inkább. Nál szinte nincs tabu, szerintem minden csak megbeszélés kérdése, nyitott vagyok kb mindenre
Keresem továbbá az idősebb párok, hölgyek társaságát
Köszönöm szépen hogy elolvastad

Keresem továbbá az idősebb párok, hölgyek társaságát

Köszönöm szépen hogy elolvastad

Fiatal, egyedülálló srácként keresnék a hétvége örömére hölgyet vagy párt kortól függetlenül kellemes együttlétre, Dunaújváros és környékén!

ÉRETT egyedülálló hellyel rendelkező (lehetőség szerint nagymellű és/vagy szőrös puncis) hölgypartnert keresek Veszprém-megyén belül!