Idősebb párral ismerkednék komolyan!IQ és EQ!Normális,megbízható ferfi vagyok!
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Sziasztok! Heves megye és környékéről megismerni egymást?
Itt töltök egy kis szabad időt...autóm van...rugalmas vagyok...de gyakran merev
IDEÁL: Nő vagy Pár (hetero vagyok!)

Sziasztok Rodoszra jön valaki?
Sexi nagyít keresek sex kapcsolatra
Sziasztok Ma este a balatonon?
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2022. 06. 07. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 07. kedd 09:42

Ma este fiút fogadnánk. Veszprém megyeiek vagyunk....közel 50-es heteró pár
Sziasztok!
18 éves sportos srácként Győr környékén szívesen csatlakoznék, hölgyekhez vagy párokhoz a hölgy tag örömére
Képek vannak az oldalon feltöltve, de ha gondoljátok privátban, szívesen beszélgetek és osztok , akár egyéb elérhetőséget is cserélhetünk a későbbiek miatt(viber, snapchat,skype,stb) itt tudok további képeket vagy videókat is megosztani veletek
18 éves sportos srácként Győr környékén szívesen csatlakoznék, hölgyekhez vagy párokhoz a hölgy tag örömére
Képek vannak az oldalon feltöltve, de ha gondoljátok privátban, szívesen beszélgetek és osztok , akár egyéb elérhetőséget is cserélhetünk a későbbiek miatt(viber, snapchat,skype,stb) itt tudok további képeket vagy videókat is megosztani veletek
Sziasztok !
Ma esti diszkrét együttléthez ápolt átlagos szimpatikus 40-60 közötti Szekszárdi párt házaspárt hölgyet keresek kellemes találkozáshoz. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
Ma esti diszkrét együttléthez ápolt átlagos szimpatikus 40-60 közötti Szekszárdi párt házaspárt hölgyet keresek kellemes találkozáshoz. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
Sziasztok! Keresem azt a 40+os vagy 50es hölgyet vagy párt akiknek színesíthetném az életüket. Fiatal sportos, vékony srác vagyok, képeim vannak az oldalra feltöltve. Mindenkit, akinek felkeltettem az érdeklődését kérem, hogy ha lehet képpel keressenek fel. Köszönettel: Attila
Ma este fiút fogadnánk. Veszprém megyeiek vagyunk....közel 50-es heteró pár
Apolt , intelligens pár ismerkedne olyan hetero sraccal, akit vonz ez a korosztály .
Kedves sportos biszex fiúként ismerkednèk egy kedves párral mindkét fél örömére.
Fiatal 20 körüli csajszit keresek.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék fiatal hölggyel, párral, vagy nagy korkülönbségű párral.
Szívesen ismerkednék fiatal hölggyel, párral, vagy nagy korkülönbségű párral.
Adatlapunk alapján keresünk.Erősen orál kedvelők vagyunk.
Sziasztok! Szombathely környékén lány, hölgy, pár? Helyem nincs, utazni tudok.
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziaszok!
11.kerben lányt/nőt fogadnék, kölcsönös játékhoz a hétvégén. Írj pm-t ha érdekel a dolog.
Üdv
Zoli
11.kerben lányt/nőt fogadnék, kölcsönös játékhoz a hétvégén. Írj pm-t ha érdekel a dolog.
Üdv
Zoli
Sziasztok Szolnok vagy környéki lányt nőt keresek szexre kellemes idő töltésre. Helyem van de utazni is tudok. Skyp viber is van. Képeim videoim adatlapomon. Várom a leveleket.
Sziasztok! Idosebb ferfival ismerkednek!
20 vagyok 151cm 46kg szoke picike, cicisebb!
Dunaujvaros! Jovo honaptol talalkoznek is erett ferfival!
Bemutatkozast varok, korod, merrol stb...?
20 vagyok 151cm 46kg szoke picike, cicisebb!
Dunaujvaros! Jovo honaptol talalkoznek is erett ferfival!
Bemutatkozast varok, korod, merrol stb...?