Keresek a Jászságban ifjú hölgyet orális örömökre.
Jövő héten Gyulán töltök egy éjszakát, keresek max. 35 éves korig hölgyet/lányt (esetleg párt, ahol a férfitag kölcsön adja a párját), aki szereti a sub, alárendelt szerepet; 25 év alatt pedig a DDLG játékot (apakomplexusos). Csak egy alkalom, ha akarod - csak próbálkozol, a határaidat feszegeted, egyszerűen izgat az ismeretlenség - a neved sem érdekel. Domináns vagyok ilyen felállásban, de nem szadista; ha bizonytalan vagy és menet közben visszakozol, nincs harag, ez csak játék, egy próbát, egyszer minden megér
Ha érdekel privátban jelezz, ne itt a fórumban!

Ha érdekel privátban jelezz, ne itt a fórumban!
26 éves vékony srác húszas szerszámmal. Valakinek esete?
Sziasztok!
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok Borsodban keresek lányt, hölgyet, Illetve csatlakoznék párokhoz hármasra, cuckoldra is
Szia. Igényes 40-es pasi vagyok. Keresek hőlgyet elhanyagolt anyukát. Párt is. Nem vagyok fűggetlen. Csak sex s semmi más.
Sziasztok !
Ma estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes testi örömökre kényeztetésre kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság extrákkal kapcsolatra. Ha szívesen élveznétek társaságom várom jelentkezéseteket privát üzenetben.
Ma estére 35-60 közötti ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek Szekszárdon kellemes testi örömökre kényeztetésre kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság extrákkal kapcsolatra. Ha szívesen élveznétek társaságom várom jelentkezéseteket privát üzenetben.
Sziasztok
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Péter vagyok
Sportos 30 éves 175 cm 70 kg srác
szívesen ismerkedem, utazni tudok
elérhetőségem: peter0001987@gmail.com
válaszotokat előre is köszönöm
képemet csak ismerős láthatja
Sziasztok!
Fiatal hetero fiút keresünk a hölgytag örömére.
Hellyel rendelkezünk,de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk.
Fiatal hetero fiút keresünk a hölgytag örömére.
Hellyel rendelkezünk,de ésszerű távolságon belül utazni is tudunk.
Sziasztok!Hetero kíváncsi puncimániás srácot keresek,olyat aki szívesen megnézne velem volt barátnőm amatőr szexfilmjét,esetleg benne volna egy közös hokiban!Megbízható nem levelező partnert keresek!Fontos hogy csak esténként érek rá de helyem van.Vidékinek szállás megoldott!Elérhetőséget írj!
35 éves bi pasi keresi kedves időtöltését. X kerületben vagyok. Helyem sajnos nincs de az autós kalandok nagyon izgatnak
Hali.
Ismerkednék 40-50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
Ismerkednék 40-50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
Sziasztok! 37 éves magas pasi nagy mérettel keres vékony, nagymellű lányt/lányokat.
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36@gmail.com
Esztegom-Budapest vonalon. swingerb36@gmail.com
mennyire érettre gondolsz?
én 38 éves vagyok
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 02. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 17:44

Na hát a párommal volt közöttünk pár év.. úgyh. most inkább az "érettebb" pasikat részesítem előnyben
De azért sok sikert fiúk!

De azért sok sikert fiúk!
X.keruletböl keresem partnerem.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
Hali.
Mai nap keresek 40-50 es hölgyet vagy ilyen tagú párt.
Mai nap keresek 40-50 es hölgyet vagy ilyen tagú párt.
Nimfó, szexmániás fiatal lányt keresek, hosszabb távra!
Sziasztok!Ma estére keresek normális partnert(kkt) érzéki szexre,határ a csillagos ég....!Küldj telefonszámot!!Hajdú-Bihar