Nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgy szexpartnerem keresem.
Én bp-i, 33 pasi. Helyem van!
Én bp-i, 33 pasi. Helyem van!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sok mindenre nyitott, fiatal, potens pesti pasi ismerkedne Hölgyekkel és Pàrokkal.
Sziasztok.
Egyetemista, festőművészként diplomázott, kedves, barátságos fiúként keresem hosszabb távra a szeretőmet, 35-55 éves hölgy személyében. Normális, emberi léptékben szeretnék ismerkedni.
Egyetemista, festőművészként diplomázott, kedves, barátságos fiúként keresem hosszabb távra a szeretőmet, 35-55 éves hölgy személyében. Normális, emberi léptékben szeretnék ismerkedni.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Fiatal,domináns fiúval ismerkednénk.
Olyan fiút keresünk,akiknek nem okoz gondot,ha a pár hölgytagját a férj jelenlétében kell kényeztetnie.
Kaposvár,Nagyatád környéke.
Fiatal,domináns fiúval ismerkednénk.
Olyan fiút keresünk,akiknek nem okoz gondot,ha a pár hölgytagját a férj jelenlétében kell kényeztetnie.
Kaposvár,Nagyatád környéke.
Hello!!
Olyan nagy farkú aktívv srácot, pasit keresek, aki ki elégítené vágyaimat! Helyem napközben a héten van! Érd-Bp. és környékéről várom a jelentkezőket, üzenetben! Minél több a jelentkező, annál nagyobb az élvezet! Csak AKTÍV pasik!!
Olyan nagy farkú aktívv srácot, pasit keresek, aki ki elégítené vágyaimat! Helyem napközben a héten van! Érd-Bp. és környékéről várom a jelentkezőket, üzenetben! Minél több a jelentkező, annál nagyobb az élvezet! Csak AKTÍV pasik!!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok, fiatal srác vagyok, bárkihez, bármiben csatlakoznék
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok, párt keresek, akik szívesen fogadnának hölgy örömére fiatal srácot, 27.Budapest, vagy környéke, esetleg Tatabánya rész, utazni tudok.
Kedvelem az érettebb korosztályt, telt alkatot.
email: letenyegergo@gmail.hu
Kedvelem az érettebb korosztályt, telt alkatot.
email: letenyegergo@gmail.hu
Sziasztok!
Üdv
Zoli
Üdv
Zoli
Sziasztok! Közelünkből keresünk uni bi kis farkú pasit vagy ilyen tagú párt elsőre orális játékra ,későbbiekben többre............... Jelentkezés fényképpel az arctic2021bt@gmail.com címre várjuk. Diszkréció ,tisztaság ,kedvesség adott és elvárt.
Sziasztok!!Kriszta és Zoli pár vagyunk és szilveszter napjára keresünk csak hölyget harmadiknak!!!Többit üziben!!!PASIT NEM KERESÜNK
Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
Fiatal fiút keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
Ez kamu duma, írtunk az instán is, válasz kb. 1 hónapja nem jött!
Sziasztok , esti órákban keresek párt Budapesten. Hölgy örömére csatlakoznék, 27 éves srác vagyok.
Email : letenyegergo@gmail.hu
Kérlek számot is írj egyeztetés végett.
Érett párok is szóba jöhetnek..
Email : letenyegergo@gmail.hu
Kérlek számot is írj egyeztetés végett.
Érett párok is szóba jöhetnek..
Helló sziasztok 24 vagyok bárkihez csatlakoznék Győr és környéke utazni tudok!!
25 éves sportos srác, idősebb hölgyeket kényeztetne mostanság. Írjatok nekem, puszi!