Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,de főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,de főleg esténként érek rá.
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. ,Szombathely, Körmend, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok! Igényes,normális és intelligens Párral ismerkednék
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Fiatal szexmániás lány, aki szeretne egy érett gondoskodó szexpartnert, várom jelentkezését!
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok,formás hölggyel randiznék,ha lehet rendszeresen.Bajai független,megbízható pasi vagyok.
Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok !
Holnap esti talihoz Szekszárdon 55 éves ápolt kulturált igényes nagyobb mérettel rendelkező mindenre nyitott férfiként hasonló korú esetleg idősebb párral házaspárral hölggyel ismerkednék tabumentes együttléthez. Írj privátba ha randiznátok.
Holnap esti talihoz Szekszárdon 55 éves ápolt kulturált igényes nagyobb mérettel rendelkező mindenre nyitott férfiként hasonló korú esetleg idősebb párral házaspárral hölggyel ismerkednék tabumentes együttléthez. Írj privátba ha randiznátok.
Fiatal, potens, pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal....
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Fiatal szexmániás lány, aki szeretne egy érett gondoskodó szexpartnert, várom jelentkezését!
60 és 35 bi pasik vagyunk bi párokat keresünk
Pécsen és vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában Nőt vagy Párt keresek minden jóra! Írj elérhetőséget és egyeztetünk!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.