Dec.11 én Szombat napközben szívesen utaznánk valkihez valkakikhez.Ha kapunk meghívást persze.
Szimpi Párok,Lányok esetleg nagyméretű pasi levelére számítunk privatban.
Pussz E&I
Szimpi Párok,Lányok esetleg nagyméretű pasi levelére számítunk privatban.
Pussz E&I
Hali.
Most hétvégén találkoznék 40-50-es hölggyel,vagy ilyen tagú párral.
Keressetek privátban.
Most hétvégén találkoznék 40-50-es hölggyel,vagy ilyen tagú párral.
Keressetek privátban.
Sziasztok!
Békés megyei idősebb hölgyekkel ismerkednék!
Békés megyei idősebb hölgyekkel ismerkednék!
Veszprém környékén nálamnál idősebb vagy fiatalabb nőt keresek.
Én 39 éves férfi vagyok.
Én 39 éves férfi vagyok.
Idősebb nőt keresek, 19vagyok.
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
szép napot Gyálon és környékén NŐT keresek!

Sziasztok. Sopron és környékén keresek vékony kis mellű , kis popsis hölgyet, aki szívesen lovagolna egy szerényebb méreten. Én 52 éves nem rossz pasi vagyok. Írj bátran.
feri196906@citromail.hu-ra
feri196906@citromail.hu-ra
Sziasztok! Hajdú Bihar vagy Szabolcs megyéből lányokkal, idősebb hölgyekkel ismerkednék, kizárólag hetero alapon. Várom az üzeneted
Sziasztok! Szekszárdon szép lakásban, diszkrét helyen ingyen búvohelyet biztosítok pároknak kukkolásért cserébe!
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
kimondottan szexcentrikus 60 fölötti hölgyet keresek!
Idős hölgyet kényeztetnék, 36 éves jóképű, srác vagyok.
Sziasztok!Hetero puncimániás hokizást kedvelő urat srácot keresek akivel közösen hokiznánk volt barátnőm amatőr szexfilmjére,helyem van,vidékinek szállást is biztosítok.Csak korrekt valóban ráérő esti szabad idővel rendelkezők írjanak!PESTMEGYE!Fiatal igényes srác vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok !
Ismerkednék találkoznék Szekszárdi 35-65 közötti ápolt diszkrét párral házaspárral hölggyel kellemes testi örömökre kényeztetésre. Ha van olyan aki szívesen találkozna várom privát jelentkezését.
Ismerkednék találkoznék Szekszárdi 35-65 közötti ápolt diszkrét párral házaspárral hölggyel kellemes testi örömökre kényeztetésre. Ha van olyan aki szívesen találkozna várom privát jelentkezését.
Sziasztok,Bajai középkorú fiatalos pasiként hölgy partnerem keresem hosszabb távra.
Sziasztok, gyakorlott masszőrként, kényeztető yoni masszázst vállalok. Balaton, Veszprém a hétvégén, ha érdekel jelezz vissza privátban. Szép hétvégét!
Fiatal szexmániás vékony hölgynek lennék állandó partnere!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!