Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén késő délután, este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Írd ki azt is néha érsz rá mert van csajod!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 11. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 11. csütörtök 18:51
Törölt felhasználó (4389152)

Fiatal fiú kalandozna. Miskolc és környéke előny, de tudok utazni is. 19vagyok.
Fiatal fiú kalandozna. Miskolc és környéke előny, de tudok utazni is. 19vagyok.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra..Normális,kedves és igényes légy.. Házi barát lennék!!Utazni tudok..
Előre is köszi ha írsz!
Előre is köszi ha írsz!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
60 év fölötti igényes hölgyek jelentkezését várom! Adjuk meg egymásnak az élet legjobb bizsergető érzését. Szexuális vágyak teljesüljenek!
Szombaton Győrben keresek férfi partnert minden jóra 14 óra után. 20 éves, ápolt, barátságos, uni srác vagyok. Kor, testalkat mindegy. Kapó vagyok az extrémebb, perverzebb dolgokra is. Helyem sajnos nincs, de utazni tudok.
Ma estére keresek egy diszkrét érett nő

Helló hölgyek,csajszik
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jönn
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jönn

Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok. Állandó Női partnert vagy párt keresek minden jóra...együtt élvezni az életet...
Egyedülálló Nővel akár bármi alakulhat mivel én is egyedülálló vagyok
Egyedül élek és van autóm tehát mobilis vagyok...

Sziasztok.
Fiatal, normális és magamra környezetemre igényes srácként keresek hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából. Nyitott vagyok mindenféle játékra. Időben eléggé rugalmas vagyok kivéve az esti órákat.
Magamról még annyit hogy tisztelettudó vagyok illetve hármasban már kissé tapasztalt is.
Szegeden keresek, helyem nincs.
Fiatal, normális és magamra környezetemre igényes srácként keresek hölgyeket párokat kölcsönös örömszerzés céljából. Nyitott vagyok mindenféle játékra. Időben eléggé rugalmas vagyok kivéve az esti órákat.
Magamról még annyit hogy tisztelettudó vagyok illetve hármasban már kissé tapasztalt is.
Szegeden keresek, helyem nincs.
Nagy méretű,teljesíteni tudó,hellyel rendelkező NEM kamu srácot keresünk 18-30év közt.Adatlapod legyen és a kukk bakk nélküli kapcsolatra jelölés csak tiltást vonz magával..
Természetesen Lányokat,és Párokat is keresünk.
Privát üzeneteket várunk
Természetesen Lányokat,és Párokat is keresünk.
Privát üzeneteket várunk
sziasztok! Sajnos már soloban keresek! Érett hölgyet minden jóra! Aki szereti az extrém ki nézettet és az extrém dolgokat!! (Imre 27)
33 éves vidám srácként, keresem pest és vonzáskörzetében érett alkalmi ,vagy hosszú távú szexkapcsolatra/barátság extrákkal. 40 feletti hölgyek társaságát.

Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány(ok) vagy pár személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány(ok) vagy pár személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Sziasztok! Párt, hölgyet keresek, kik este autóznának velem. Esti városnézés Bp, vagy eldugott helyek felfedezése?
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Körmend,Szombathely, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Körmend,Szombathely, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.