Írtam üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 15:21
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Sziasztok! Hozzám illő hölgyet keresek,aki szereti ha punciját alaposan ki van nyalva,Bpesti vagyok,adatlapomon mindent meg találsz.
Sziasztok!
Sziasztok! Heteroszexuálisként olyan intelligens, lehetőleg Budapest környéki, szintén hetero, 35 év alatti sráccal haverkodnék, aki hozzám hasonlóan kifejezetten az érettebb korosztály iránt érdeklődik, és akivel a későbbiekben közösen kereshetünk nőket vagy párokat. Akár az eddigi tapasztalatainkat is megoszthatnánk egymással. Ha esetleg érdekel valakit ilyesmi, privát üzenetet írhat, akinek nem válaszoltam idáig, kérem, hogy ne írjon újra.
Köszönöm.
Köszönöm.
60 feletti perverz asszonyt keresek akivel lehetne élvezkedni és szereti a nagy vastag fiatal faszt.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek beszélgetni, flörtölni, akik párkapcsolatban élnek, de sokat van a párjuk távol. Szeretnének azért izgalmakat átélni, nem feltétlenül személyes találkozásokkal, de később az sem kizárt. Én egy sportos ötvenes vagyok. Nyíregyháza-Debrecen-Tiszaújváros és környéke.
sziasztok. pár aki sráccal ismerkedne? közös érzéki esték...hosszútávú kapcsolat. priv
Igényes ápolt pasit keresünk hölgy tag részére.
Somogy, Zala megyében.
Somogy, Zala megyében.
Borsodban keresnék hölgyet! 20éves vagyok, utazni tudok.
Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Sziasztok. Érzéki páros akik akár egész estés, hosszútávú partnert keresnek közös élvezkedésekhez?

Sziasztok!
Csepel-Szigetszentmiklós környékén keresek nyitott fiatal hölgyet, párt.
Csepel-Szigetszentmiklós környékén keresek nyitott fiatal hölgyet, párt.
Kecskeméten keresek nőt alkalmi szexre .Megbeszélés alapján.Én 50 éves pasi vagyok és szeretem a fiatalabb nőket!Kocsiban is lehet van nagy hely!
Sziasztok! Fiatal igényes srác vagyok, hölgyet kényeztetnék.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni! Budán van helyem.

Van,de nagyon messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 10:33

Törölt felhasználó (4533722)

Hello! 40-es pár keres fiatal srácot ha van itt ilyen
) írjatok bátran!

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Sziasztok!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!Pestmegye!