fiatal párt keresünk Pécs környékéről
Sziasztok.Tamás vagyok,44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral....titkos kapcsi,szex,kukkolás,ami alakul....lehet idösebb is...irjatok
Veszprém megye... Ma estére keresünk 20-35 éves korig fiút ...
Fiatal, 18-25 év közöttieket keresek közös masztira, kukkolásra Budapesten és környékén.
Írj privit
Írj privit
Fiatal spermaputtonyomat keresem.
Tapolcàn és környékén keresek idősebb elhanyagolt hölgyet 50-60-65 éves korig!Masszàzs vizsgàval rendelkezem! Hàzhoz megyek!
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Szívesen csatlakoznék...
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Sziasztok , szívesen ismerkednèk idősebb nővel vagy párral egészen 60èves korig,méretes intim mèrettel rendelkezem, vékony alkatú vagyok,sokáig bírom .
Oké ha ennyire nincs ezen az oldalon pár akinek egy ilyen buli már nem is buli..........
Akkor meglévő 3-asunkhoz keresünk még 1 srácot 3-madik fiúnak......
1 Srácot aki nem több 30 évesnél,borotvált,kultúrált,ápolt,diszkrét,és tud utazni Szombat este,,ja és nem utolsó sorban min.18-cm intimmel rendelkezik,van is fent képe és adatlapja.......
Aki bármelyik kitételnek nem felel meg bocs de ne csodálkozz ha válaszra sem méltatunk,mivel nem véletlen írtuk ki ezeket!!!!
Privát üziket várunk....
Akkor meglévő 3-asunkhoz keresünk még 1 srácot 3-madik fiúnak......
1 Srácot aki nem több 30 évesnél,borotvált,kultúrált,ápolt,diszkrét,és tud utazni Szombat este,,ja és nem utolsó sorban min.18-cm intimmel rendelkezik,van is fent képe és adatlapja.......
Aki bármelyik kitételnek nem felel meg bocs de ne csodálkozz ha válaszra sem méltatunk,mivel nem véletlen írtuk ki ezeket!!!!
Privát üziket várunk....
Sziasztok ! Délután lenne 34 és 60 év közötti pár házaspár kellemes diszkrét együttlétre finom kényeztetésre testi örömökre Szekszárdon és környékén? Ápolt mindenre nyitott potens férfi találkozna. Keress privát üzenetben !
Megismerkednék komoly megbízható hetero sráccal,úrral aki megnézné izgató szexi barátnőm amatőr szexfilmjét velem,csak közös maszti érdekel.Csak akkor írj ha tényleg van szabadidőd,helyem van!Pestmegye!Elérhetőséget írj!
Fiatal igényes srác vagyok!
Fiatal igényes srác vagyok!
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Nincs egy csinos hölgytagú pár sem aki csatlakozna meglévő 3-asunkhoz egy kis egymás előtti szexre csere nélkül de lányos játékkal fűszerezve????
Szombaton késő délután
Privát üzeneteket várunk Pussz
Szombaton késő délután
Privát üzeneteket várunk Pussz
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos