Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok!
178/73kg vagyok átlagos
178/73kg vagyok átlagos
sziasztok! 27 éves pasi vagyok, szívesen csatlakoznék házibarátnak párhoz. 183 magas 93 kg vagyok, kérlek privátban írjatok. utazás megoldható részemről. Budapest vagy környéke, esetleg Tatabánya
Fiatal pasi szivesen beszallna harmadiknak holgy tag oromere, vagy szingli holgyeket kenyeztetnek. Harms gabalyodasnal lehet szo enyhe bi-ről.
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Sziasztok. Érzéki hölgyet keresek hosszabb távra...rendszeres talkozokra.
Sziasztok 19 éves vagyok perverz fiú vagyok bármire kapható vagy camsex apukák/ anyukák örömére is akár eloben akár Camon irjatok és megegyezünk mindent
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
11-én Szombaton meglévő 3-asunkhoz (2ffi+1nő) csatlakozna csinos pár egymáselőtti szexre az otthonunkban?
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
11-én Szombaton lenne csinos hölgytagú pár aki az otthonunkban meglátogatna minket lányos játékra párcsere nélkül??
Privát üzenetet várunk.
Privát üzenetet várunk.
Szívesen megismernèlek benneteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 01. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 01. szerda 16:02
Törölt felhasználó (4389602)

Sziasztok!
Szívesen ismerkedünk Hölgyekkel-Pasival-Párral.
30 éves hetero srác vagyok ! Párok ismeretségét keresem tartós intim kapcsolatra. Elsősorban a 35-55 éves érettebb korosztályból. Bp és környéke. Helyem nincs de utazni tudok. Ápoltság intelligencia diszkréció adott és elvárt. Nagy túlsuly kizaro ok , minden más alakulhat

Érett molett párt, hölgyet, nagyit keresek Zalából titkos kapcsolatra
Sziasztok!
Fiatalabb, 18-35 év közötti lány, fiatalasszony ismeretségét keresem.
Fiatalabb, 18-35 év közötti lány, fiatalasszony ismeretségét keresem.
Sziasztok. Privátban esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 01. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 01. szerda 16:02
Törölt felhasználó (4389602)

Sziasztok!
Sziasztok!
Olyan vékony, kis mellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!