Helló hölgyek csajszik
Pesten és szűk környékén keresek tini csajszit, 18+ aki kedveli vagy kipróbálná idősebb pasival a szexet
Bevállalós akár keményebbet kedvelőt is kedvelnék
Pesten és szűk környékén keresek tini csajszit, 18+ aki kedveli vagy kipróbálná idősebb pasival a szexet
Bevállalós akár keményebbet kedvelőt is kedvelnék

Aktív, kemény, srácot, pasit keresek, kiadós szexre, Érd-Bp és környékéről. Írj üzit! Nagy farok csak előny!!
Sziasztok
Budapesten magányos hölgyet keresek, szívesen meglátogatlak
Budapesten magányos hölgyet keresek, szívesen meglátogatlak
Lányt keresek ma délelőttre orális kalandra.
Támogatás ok!
Kissimi417@gmail.com
Támogatás ok!
Kissimi417@gmail.com
Özvegy asszonyokat elvált nagyikat kényeztetnék!
Sziasztok 20-30 év közöti heteró fiut keresünk 3 as szexre Csak Budapesten. És csak egyedül állok nagy faszal!
Valaki le üríthetne, lányt támogatnék is. Gödöllő és környéke. Utazni tudok.
Kissimi417@gmail.com
Kissimi417@gmail.com
Megpróbálom a lehetetlent. Sziasztok!Én egy ápolt,kedves normális,vastag,jó méretű férfi vagyok. Olyan ,kedves ápolt hölgyet, párt keresek,akik hétköznap napközben,ráérnek találkozni,és nem egy alkalomban gondolkodnak. A szimpátia nekem is fontos! Adatlapom képeim vannak fent. Aki komolyan gondolja,írjon,diszkréció adott,elvárt
Sziasztok
Budapesten hölgyet kényeztetnék, kór nem számit
Budapesten hölgyet kényeztetnék, kór nem számit
Sziasztok régóta kiakarom próbálni a kamagrát
Olyan hölgyet keresek aki szereti és bírja is az egész napos-éjszakás igénybe vételt
Privátba írj ha kedvet kaptál
Olyan hölgyet keresek aki szereti és bírja is az egész napos-éjszakás igénybe vételt
Privátba írj ha kedvet kaptál
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
60feletti Hölgy állandó szeretője lennék. Én Zalában élek...
Jo reggelt
Most napközbe a környékemen autoskaland?
Vagy esetleg hosszútávú barátság extrákkal?
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Most napközbe a környékemen autoskaland?
Vagy esetleg hosszútávú barátság extrákkal?
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Sziasztok! Ideál: Nő vagy Pár
!!! 36 vagyok. Egyedülálló, egyedül élek. Tartós kapcsolatot részesítem előnyben. Hetero vagyok!

Kiverném valakinek vagy akár szopnám is Veszprémben, ma is jó, írj bátran, hely van

Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok idosebb fiatal felallashoz keresek parokat akik szexet mint muveszetet kedvelik ertekelik 34 eves vekony pasi vagyok
Okt.23 a Szombat este utazni tudó,nagy méretű (nagy méret nálunk min.17cm),borotvált,kultúrált kedves srácot vendégül látnánk,max 35 éves korig.
Kérünk csak akkor írj ha mindegyik paraméternek megfelelsz. Üdv
Kérünk csak akkor írj ha mindegyik paraméternek megfelelsz. Üdv
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Olyat Én is !
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2021. 10. 16. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 14:40

Fiatal(max 25 éves)lányt keresek akit izgat ha egy érett Férfi rendszeres szexpartnere lehetne!