Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Sziasztok,Bajai független,fiatalos középkorú pasi ként ezt a korosztályt kedvelő hölggyel ismerkednék ha lehet hosszabb távra.
Igényes 40-es pasi vagyok. Pár házibarátja ill elhanyagolt hőlgyet anyukát sexi nagymamát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra.
Fiatal hölgy ma délután különúrára hozzám??
Sziasztok.46 éves vagyok és Győri.Fiatal lányt keresek akit izgat ha egy idősebb pasival szeretkezhet.Aki tudja mi kell a nőnek és csodálatos helyekre vinné.
Sziasztok! 40 év feletti hölgyet kényesztetnék Békés megyében! Keress bizalommal privát üzenetben

Szopnék most Veszprémben, írj bátran, diszkréció adott, hely is van ha kell

Sziasztok! Benne vagyok. Hol, mikor?
(Ez egy válasz Magicalcouple üzenetére (2021. 10. 09. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal pasit keresünk, duci feleség örömére...
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Veszprémben kiverném valakinek vagy akár szopnám is, akár ma is, diszkréció adott, hely is van ha kell

Sziasztok ! Ma estére Szekszárdon és környékén 35-60 év közötti párral házaspárral találkoznék ismerkednék akik férfit keresnek kellemes 3-as gabalyodáshoz szexuális életük fokozására kényeztetésre és minden jóra. Ápolt mindenre nyitott diszkrét férfi vagyok vastag kellemes nagyobb intimmel. Ha szívesen taliznátok írjatok privit.
Párt.Lányt keresünk . Kisebb létszámú házibuliba is elmennénk. Puszi
Sziasztok Debreceni lányok,hölgyek,asszonyok. Fiatalos jó humorú 38 éves szexben kitartó és fantázia dús pasi vagyok aki a szexben is szabad gondolkodású és nyitott. Keresek titkos kapcsolatra szingli vagy házas de elhanyagolt lányt hölgyet asszonyt akit kényeztethetnék. Párokhoz is szívesen csatlakoznék. Korhatár nem számít hiszen a lényeg a felhőtlen sex nem pedig hogy ki mennyi a kora.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 38éves pasi vagyok .
Kiverném valakinek vagy szopnám Vp-ben, akár ma is, írj bátran, hely van

Hatvanas férfi vagyok, részt vennék párok szeretkezésében akár csak simogatással vagy egyéb olyan pettinggel, a hölgy melleinek a csókolgatásával, erotikus tapogatással), ami a pár mindkét tagja számára izgalmas lehet.
Hali, pesten keresek olyan nőt, akit izgat, és szereti ha kényeztetik a lábait!
Veszprémben kiverném valakinek és akár szopnék is, akár ma este is.. hely van