Üdv.
Érett hölggyel,esetleg párral ismerkednék heteró alapon.
Érett hölggyel,esetleg párral ismerkednék heteró alapon.
Sziasztok
Igényes, értelmes lányokat keresek, nálam idősebbek előnyben, de minden a kisugárzáson, és a vonzalmon múlik
Igényes, értelmes lányokat keresek, nálam idősebbek előnyben, de minden a kisugárzáson, és a vonzalmon múlik
Sziasztok ! 55 éves átlagos ápolt mindenre nyitott potens férfi hasonló korú párral házaspárral találkozna ma délután Szekszárdon és környékén kellemes diszkrét együttlétre mindenki örömére kényeztetésére. Írj privit !
Valószínűleg holnap megyünk a Tamási Termálfürdőbe. Örülnénk, ha 60 feletti pasi rajtakapa huncutkodáson bárhol és mondja, hogy innen értesült rólunk, akkor nyugodtan szólítson meg és csatlakozhat is. De ha titokban szeretné végig nézni, akkor élvezze nyugodtan úgy is a látványt

Balatontól délre ismerkednék.
Érett nővel, párral.
40/185/88 pasi vagyok! Utazni tudok!
Érett nővel, párral.
40/185/88 pasi vagyok! Utazni tudok!
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok
Két -Három párból álló +pár pasi létszámú házibulit keresünk amit hétvégén és napközben tartanak.
Nem házi swinger club érdekel minket hanem házi buli.
Van e itt erre lehetőség ? Elmennek egy ilyenbe szívesen ha lenne.
Privát üziket várunk
Nem házi swinger club érdekel minket hanem házi buli.
Van e itt erre lehetőség ? Elmennek egy ilyenbe szívesen ha lenne.
Privát üziket várunk
Sziasztok. Hölggyel ismerkedem.
Helló csajszik
Pesten Ma este egy jó kis szopatásra ,
légy sperma kedvelő, nyalo szopó.
Pesten Ma este egy jó kis szopatásra ,

40-- 60 év között
(Ez egy válasz agglegény39 üzenetére (2021. 07. 30. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 30. péntek 16:40

Sziasztok! 39 éves átlagos testalkatú férfi vagyok , idősebb hölgyeket, párokat keresnék közös örömszerzésre Budapesten 12. kerületben. képet küldök privátba! helyem van!
Sziasztok! 39 éves átlagos testalkatú férfi vagyok , idősebb hölgyeket, párokat keresnék közös örömszerzésre Budapesten 12. kerületben. képet küldök privátba! helyem van!
Rugalmas, autóval rendelkező hölgyet keressek!! Hosszú távon is kényeztetném! Irj privátot!!
Idősebb hölgyet párt keresek Piliscsaba és környékén
Sziasztok az elkövetkekezendő 3 hetben Sukorón leszek es szivesen ismerkednék környékbeli hölgyekkel párokkal én egy fiatal potens fiú vagyok ha érdekellek irj itt vagy almaspitecske18@gmail.com
Sziasztok! Idősebb párhoz (50+) csatlakoznék minden jóra.
Én ápolt, intelligens, megbízható férfi vagyok. Hely ok Budapest 11. kerület Sasadon.

40-70+ év közötti hölgyet kényeztetnék Budapesten. 30 éves férfi vagyok, hellyel rendelkezek.
Sziasztok! Miskolc, Nyíregyháza és Debrecen bermuda háromszög metszetèn keresek szexpartnert hetero alapon. Eléggé kezdő vagyok ezen a téren de nem tapasztalatlan smile Hármas gabalynak se lennék elrontoja.. Kamus, bi, homo kérlek ne...
Sziasztok,
biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak augusztus 2. vagy 10. estére. Minden fontos infó rólunk az adatlapunkon.
Köszönjük
biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak augusztus 2. vagy 10. estére. Minden fontos infó rólunk az adatlapunkon.
Köszönjük
holnap kb 9:30-11:00 szopnék Lajosmizsén, helyem van
LENYELEM

LENYELEM

Szia 27 vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 07:46
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag dupla örömére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag dupla örömére.