Sziasztok! Párt keresek Esztergom- Budapest vonalon. Utazni tudok, nagy cicik elonyben. 27 eves hetero srac vagyok. Reszletek privatban. Érettebb pár is szóba jöhet. Vibernek orulnek.
érett telt Nővel ismerkednék, hosszútávú kapcsolat reményében. egyedülállló vagyok, egyedül élek, mobilis...együtt bármit

Sziasztok!
Szex most? Helyem van.
Szex most? Helyem van.
Sziasztok
Szivesen ismerkednék fiatalabb fiúval, lánnyal vagy párral is orális kényeztetésre.Nem kell viszonozni.
Szivesen ismerkednék fiatalabb fiúval, lánnyal vagy párral is orális kényeztetésre.Nem kell viszonozni.
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Tamási-Dombóvár környékén ismerkednék.
40/185/88 pasi vagyok..
40/185/88 pasi vagyok..
40-50 év közötti hölgyet keresek sexkapcsolatra Nógrád és Heves megye környékén! 24 éves férfi vagyok!
07.04 reggel 8kor cumiznék Lajosmizsén

Szolnok vagy környékéről ismerkednek hetero alapon nők lányok parok leveleit varom.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok. Egy 22 éves Szegedi magára és környezetére igényes srác vagyok. A szex minden formáját szeretem pont ezért is keresek hölgyet, vagy esetleg párt kölcsönös örömök céljából.
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!
helló csajszik
Pest & környéki ,fiatal kis picsát keresek Sex kapcsira
kalandra
légy bevállalós,1 kicsit pervi
Pest & környéki ,fiatal kis picsát keresek Sex kapcsira

légy bevállalós,1 kicsit pervi

Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Sziasztok
Ma hancúroznánk nyitott párral , Hölggyel , bulihoz is csatlakoznánk Velence -Agárd környékén.
Privátban írjatok
M&R
Ma hancúroznánk nyitott párral , Hölggyel , bulihoz is csatlakoznánk Velence -Agárd környékén.
Privátban írjatok

M&R
Diszkret sex kapcsolatra keresek 20-35 ev kozotti
Normal testalkatu holyet. Nem egyszeri alkalomra!
Nem baj ha nem vagy fuggetlen.
Eger-Mezokovesd-Miskolc
Normal testalkatu holyet. Nem egyszeri alkalomra!
Nem baj ha nem vagy fuggetlen.
Eger-Mezokovesd-Miskolc
Köszi az eszrevételed akkor máshogy fogalmazok korban hozzám hasonló !
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2021. 07. 02. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 02. péntek 18:42

Akkor ebben a kapcsolatban te lennél a fiatal az 55 éveddel?
Vagy hogyan gondoltad?
Vagy hogyan gondoltad?
Köszi az eszrevételed akkor máshogy fogalmazok korban hozzám hasonló !
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2021. 07. 02. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 02. péntek 18:35

Sziasztok ! Érett pár házaspár hölgy ma esti találkozásra ? Szekszárdon és környékéről van valaki ? Utazni tudok a környékre. Írj privit !
Akkor ebben a kapcsolatban te lennél a fiatal az 55 éveddel?
Vagy hogyan gondoltad? (Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2021. 07. 02. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 02. péntek 18:35
Vagy hogyan gondoltad? (Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (2021. 07. 02. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Érett pár házaspár hölgy ma esti találkozásra ? Szekszárdon és környékéről van valaki ? Utazni tudok a környékre. Írj privit !
Szombaton nőt, esetleg párt fogadnék Veszprém megyében.