Fiatal debreceni férfi és párja keres érett, bi nőt hármas gabalyodásra. A többit privátban.
egyedülálló, egyedül élő srác ismerkedne...bármi alakulhat.... Mobilis is vagyok, van autóm.
Sziasztok. Hétvégén ráérö hölggyel barátkoznék.
Sziasztok, baranyából valaki valamit
Sziasztok! Ismerkednék Budapest és vonzáskörzetéből. Robi
Nyáriszünidős egyetemista lányt keresek

Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Sziasztok! Érett molett hölgyhet , v párhoz csatlakoznék! Ff tagunk! Minnél moletteb v annál jobb!
Keresem azt az érett Nőt (esetleg párt ameddig egyedülálló vagyok) akivel bármi alakulhat.

Sziasztok!
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
A héten szabad vagyok. Dekoratív, intelligens hölgyet keresek közös programokra, együttlétekre. Lehetőség van akár itt alvásra is pécsi, belvárosi, igényes lakásomban. Privát üzenetben tudunk ismerkedni.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok
Mi egy 35-34 éves pár vagyunk, mind a 2 tetováltak (fiú szinte minden hol), és most van szakál is!Párokat keresünk minden jóra, helyünk van Várpalotán utazni nem nagyon tudunk sajnos!Akár hétköznap is jó nekünk!
Mi egy 35-34 éves pár vagyunk, mind a 2 tetováltak (fiú szinte minden hol), és most van szakál is!Párokat keresünk minden jóra, helyünk van Várpalotán utazni nem nagyon tudunk sajnos!Akár hétköznap is jó nekünk!
Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok ! Érett kedves megbízható pár házaspár hölgy akik találkoznának Szombat délelött vagy délután Szekszárdon és környékéről ? Fogadni tudlak de a közelbe utazni is tudok.
Kedves Hölgyeim, szombaton egésznap vállalok kényeztető masszázst a Balatonnál. Keressetek privátban.
Sziasztok!
Debrecenben leszek szombaton a reggeli, délelőtti órákban, amikor is szívesen ismerkednék, találkoznék jófej emberekkel. smile
Első körben természetesen csak egy szimpátia találkozóról van szó, ahol megbeszélnénk a folytatást, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
A szándékaim komolyak, nem szórakozni vagyok az oldalon! Írhattok ide, vagy emailben is: intimbeszelgetes@gmail.com
Éljük meg közösen azon vágyainkat, amikről az emberek 99 %-a csak álmodozik...
Legyen szép napotok!
Debrecenben leszek szombaton a reggeli, délelőtti órákban, amikor is szívesen ismerkednék, találkoznék jófej emberekkel. smile
Első körben természetesen csak egy szimpátia találkozóról van szó, ahol megbeszélnénk a folytatást, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
A szándékaim komolyak, nem szórakozni vagyok az oldalon! Írhattok ide, vagy emailben is: intimbeszelgetes@gmail.com
Éljük meg közösen azon vágyainkat, amikről az emberek 99 %-a csak álmodozik...
Legyen szép napotok!
Sziasztok!
178/73kg vagyok átlagos
178/73kg vagyok átlagos
Érett, intelligens jóképű fiatal kinézetű férfi keres fiatal lányt 25/35 kor között hosszú távra. Együtt kikapcsolódni, kirándulni, mozi, strand és minden ami lazításról szól.
Üdv,
Attila
Üdv,
Attila
Sziasztok. Hölggyel ismerkedem.