sziasztok!
mai este felé hölgy a 17-18-19. kerület, vagy Vecsés környékén?
autóm sötétített.
mai este felé hölgy a 17-18-19. kerület, vagy Vecsés környékén?
autóm sötétített.

Most 50 feletti csajokat keresek! Vas-Zala megye! Részletek privát üzenetben!
Érett (45+), telt nőt keresek Budapesten és környékén. Helyem van, de utazni is tudok.
Fiatal,vékony lányt,Hölgyet keresek rendszeres partnernek,ha minden tetszik egymásban akkor nem kizárt hogy hozzám is költözhetsz!
Sziasztok! Hölgyekkel, párokkal szívesen ismerkedem hetero alapon. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a higiénia!
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös
Utazni tudok.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös
Utazni tudok.
Sziasztok,
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok 26 éves fiú keresi azt a nőt aki olvad a sportos jóképű kínos fiatal pasikkal, hálás vagyok, imádom az érett nőket!
Sziasztok 45 éves kaposvári pasi nővel ,párral ismerkedne szex céljából,helyem van,utazni tudok!
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Sziasztok Szolnok megyei 23 éves mackós, borostás srác keresi hölgy partnerét akivel jókat szórakozhat a jövőben! az utazást jobban részesitem előnyben! Várom a leveled!
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznák. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon. Adatlapomon intim és egész alakos, ruhás fotót is találsz. Ismerkedni Viberen tudunk.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznák. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon. Adatlapomon intim és egész alakos, ruhás fotót is találsz. Ismerkedni Viberen tudunk.
Autóval rendelkező mobilis, egyedülálló, egyedül élő, sportos, szálkás, jókedvű, túl potens-többlövetű,36 éves srácként ismerkednék. Adatlapomon kép, video is található rólam.

Ma(26.péntek) estére keresünk utazni tudó és szándékozó párt,ffit vagy lányt.Aki nem ér rá vagy csak unatkozik illetve időre várják haza ne írjon feleslegesen! Arcképes fotó feltétel,ha nem vállalod magad szintén ne írj!
vecsésen valaki szopna esetleg??
Sziasztok! 40 év feletti hölgyet keresek Békés megyében diszkréten!
Én 30 éves igényes, jó képűnek tartott fiatal srác vagyok.
Várom a privát üzeneted!
Én 30 éves igényes, jó képűnek tartott fiatal srác vagyok.
Várom a privát üzeneted!

Érett, intelligens nőt keresek 27-48 év között, Nyíregyházán és körzetében!
Rólam:
Fiatal (19 éves), intelligens, heteroszexuális, szenvedélyes fiú vagyok. Nyitott vagyok az új dolgokra és szívesen kielégítem a nem hétközanapi kívánságokat is. Nagy örömmel kényeztetem a nálam idősebb, érett nőket.
A higénia, védekezés, diszkréció egyaránt nagyon fontos számomra.
Csakis nőkkel találkozok, férfiak/transzok kizárva.
Elérhetőségem: sugarbenjamin69@gmail.com, lehetőség szerint küldj egy képet is magadról ha szeretnél írni nekem.
Rólam:
Fiatal (19 éves), intelligens, heteroszexuális, szenvedélyes fiú vagyok. Nyitott vagyok az új dolgokra és szívesen kielégítem a nem hétközanapi kívánságokat is. Nagy örömmel kényeztetem a nálam idősebb, érett nőket.
A higénia, védekezés, diszkréció egyaránt nagyon fontos számomra.
Csakis nőkkel találkozok, férfiak/transzok kizárva.
Elérhetőségem: sugarbenjamin69@gmail.com, lehetőség szerint küldj egy képet is magadról ha szeretnél írni nekem.
Holnap(26.péntek) estére keresünk utazni tudó és szándékozó párt,ffit vagy lányt.Aki nem ér rá vagy csak unatkozik ne írjon feleslegesen! Arcképes fotó feltétel,ha nem vállalod magad szintén ne írj!
Kecskeméten! Holnap delelőt?
Sziasztok!Szívesen ismerkednék akár korombeli lányokkal,de akár idősebb hölgyekkel vagy párokkal is Csongrád megyéből!38éves független pasi vagyok.