sziasztok! pár vagy hölgy akik ismerkednének?
hölgyekkel párokkal ismerkedne egy fiatal fiú ha érdekel írj Dunaújváros és környéke
Sziasztok.Ismerkednék Párral lehetőleg normalis,igényes.Házibarát is lennék!
sziasztok,
párosunk női tagját tenném boldoggá egy férfi beszállóval.
adatlapot olvass mielőtt írnál!
párosunk női tagját tenném boldoggá egy férfi beszállóval.
adatlapot olvass mielőtt írnál!
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Jászfényszaru és környéke ! Valaki egy kis kalandra ,cumi , nyali,szopi ma este ? Helyem van !
Sziasztok Fehérvár és környékén hölggyel vagy párral ismerkednék 18 éves vagyok
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Sziasztok!
Fiatal lányok társaságát keresi 50-,es ápolt, kedves, barátságos, átlagos megjelenésű, pasi, Bp, és Pest megye. Ha kíváncsi vagy hogy milyen lehetne egy apukád korabeli férfival, írj bátran, dh6995259@gmail.com Minden úgy lesz, és csak annyi, amennyit te szeretnél. Köszi szépen látogatásod. Puszi
Fiatal lányok társaságát keresi 50-,es ápolt, kedves, barátságos, átlagos megjelenésű, pasi, Bp, és Pest megye. Ha kíváncsi vagy hogy milyen lehetne egy apukád korabeli férfival, írj bátran, dh6995259@gmail.com Minden úgy lesz, és csak annyi, amennyit te szeretnél. Köszi szépen látogatásod. Puszi
Ismerkednék. (Mivel egyedülálló vagyok, bármi alakulhat). Nővel v. párral. Elsősorban a hosszabb távú kapcsolatok mozgatnak meg jobban...de bármi megoldható, egyedül élek, mobilis vagyok. Többlövetű, túl potens, nyalásfalás imádó
jelige: spermás cicik, spermás punci

Sziasztok! nyitott párokat keresünk 30-60 korosztályból
Sziasztok!
A mai napra keresek érett hölgyet (45+) Miskolcon akivel kialakulhatna egy hosszútávú kapcsolat is akár, maximálisan az ő örömére. Ha szeretnél egy kis stresszoldást vagy csak elengednéd magad kötöttségek nélkül, csak írj és egyeztessünk. Fiatalos, intelligens és jól szituált pasi vagyok
A mai napra keresek érett hölgyet (45+) Miskolcon akivel kialakulhatna egy hosszútávú kapcsolat is akár, maximálisan az ő örömére. Ha szeretnél egy kis stresszoldást vagy csak elengednéd magad kötöttségek nélkül, csak írj és egyeztessünk. Fiatalos, intelligens és jól szituált pasi vagyok
nyitott partnereket keresünk 34 58 vagyunk
Intelligens igényes, tapasztalt pár ismeretsègèt keresem 30-55 èves korosztályból Budapesten ès környèkèn. 30 eves hetero igènyes ferfi vagyok Pest-megyèből
55 körüli párt, hölgyet keresek 33 éves srác vagyok Zalából
Érett házaspárt keresek nagy gabalyodáshoz Bp s környékén
Sziasztok!Olyan párt keresek akik szeretnek közösen vagy felváltva szopni de a Hölgytag részére történhet más is.Helyem van,ha felkeltettem az érdeklődést keressetek bizalommal üzenetben!
Hali.
Kortól függetlenül keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.Budapest,Pilisvörösvár ès Esztergom környèkèről.
Kortól függetlenül keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.Budapest,Pilisvörösvár ès Esztergom környèkèről.
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.