Sziasztok! 45 feletti hölgyeket kenyesztetnék, elsősorban Pest megyében. 31 éves vastag srác.
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Szia
Hölgyet keresek 35-55 éves korig, levelezésre, esetleg képcserére. Rólam a társkeresős adatlapomon láthatsz képeket. Én 24 vagyok, intimem 17/6.
Hölgyet keresek 35-55 éves korig, levelezésre, esetleg képcserére. Rólam a társkeresős adatlapomon láthatsz képeket. Én 24 vagyok, intimem 17/6.
Ifjú nővel ismerkednék Jászságban
Sziasztok 18 éves srác vagyok idősebb hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok. Idősebb hölgyekkel ismerkednék Dunaújváros környékén!
Sziasztok! 24 éves egyetemista srác keres érett hölgyet , párok is szóba jöhetnek. Jó nagy ciciket szeretem. Leginkább Budapesten.
Jövő héten költözök fel koliba. Várom privátban, ott fotót is cserélhetünk..
...
Jövő héten költözök fel koliba. Várom privátban, ott fotót is cserélhetünk..
...
Sziasztok !
Érett akár idősebb megbízható szexkedvelő párral házaspárral ismerkednék barátkoznék Szekszárdon esetleg környékén. Diszkréció adott és elvárt ha kerestek egy 54 éves nyitott pasit akinek szívesen vennétek finom és kellemes kényeztetését írjatok privit . Üdv !
Érett akár idősebb megbízható szexkedvelő párral házaspárral ismerkednék barátkoznék Szekszárdon esetleg környékén. Diszkréció adott és elvárt ha kerestek egy 54 éves nyitott pasit akinek szívesen vennétek finom és kellemes kényeztetését írjatok privit . Üdv !
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Elhanyagolt,vastagf kamionos urak,srácok,környékemen,parkolóban,adatlapom alapján?.Akit érdekel,privát leressen.Diszkréció adott,elvárt!
Holnap az az vasárnap kora raeggeli órákban. Olyan 6-óra körül... Nógrádban valaki leápolná a farkam kocsiban ? Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Ludányhalászi , Salgótarján vonalon !
Sziasztok!
Szeptember 10-15 között,Fonyód és közvetlen környékén ismerkednék,figyelmes,értelmes fiúk barátságát keresem.
Szeptember 10-15 között,Fonyód és közvetlen környékén ismerkednék,figyelmes,értelmes fiúk barátságát keresem.
Nagy mellű asszonyomat durván baszatnám seggbe szájba! Pasik 55 évig, jöhet a havered is. Gyertek élvezzetek a szájában akár többen is. Tisztaság, diszkréció alap. e-mail: danisz2010@gmail.com
50-60, 60+ hölgyet keresek...bárhol.... 43éves pasi vagyok...
Milfet keresek
24 vagyok
vorosmikulas126@gmail.com vagy privátban keress.
24 vagyok
vorosmikulas126@gmail.com vagy privátban keress.
Sziasztok!
28 eves nagy farku srac keres szombat estere partnert/partnereket Eger kornyeken.
Kepeim, videoim a profilomon.
Parok, lanyok irjatok! smile
28 eves nagy farku srac keres szombat estere partnert/partnereket Eger kornyeken.
Kepeim, videoim a profilomon.
Parok, lanyok irjatok! smile
Kazincbarcika Ózd környékén ismerkednék párokal hölgyekel válaszokat üzenetben köszönöm
Sziasztok elsősorban idősebb hölgyeket keresnek ha van itt akkor irjon jovoheten budapesgen szeretnék nagyonkat elvezni
nagyokat spriccelő sráccal beszélgetnék... lehet heteró is :P pestről van valaki akit ez izgat? :P
Hétfőre (08.24.), nap közbenre keresném edzett torkú, nőies partnerem, akinek mélyen a torkába tudnék élvezni és csak utána kezdene csak úgy igazán szopni :P