sziasztok! 34éves debreceni feleség vagyok lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Keresek egy fiatal hölgyet állandóra, aki rendszresen jönne velem szexpartikra. Kötelezetség nélkül, litghtos és kemény perverz dolgokban is benne volna. Minden csak megbeszélés kérdése. Jó lenne egy olyan, olyan hölgy, aki szintén szexmániás és szereti a szexet kiélvezni!
Sziasztok! ötvenes férfi keres fiatal nőt, közös kiránduláshoz, motorral, kocsival! Szimpátia esetén erotikus pihenőkkel!
Csongrád megyei vagyok, de nyitott az utazásra!
Csongrád megyei vagyok, de nyitott az utazásra!
Sziasztok !! Házibarát lennék, normális párhoz csatlakoznék mindenki örömére / vagy csak hölgyet keresek !!!!!!! Képet nem küldök !!! Csak privátban válaszolok !! Anyagiaktól mentesen csak !!! És nem fogok több száz km-t utazni egy szexért !!! Hosszútávra keresek !!! Üdv ........olvass adatlapot !! Hasznos !
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Sziasztok !
Érett Szekszárdi vagy környéki megbízható pár házaspár barátságát társaságát keresem kellemes kölcsönös szimpátián alapuló szexkapcsolatra kényeztetésre mindenki örömére. Ha szívesen vennétek egy 54 éves pasi kényeztetését akkor írjatok privit ! Köszi !
Érett Szekszárdi vagy környéki megbízható pár házaspár barátságát társaságát keresem kellemes kölcsönös szimpátián alapuló szexkapcsolatra kényeztetésre mindenki örömére. Ha szívesen vennétek egy 54 éves pasi kényeztetését akkor írjatok privit ! Köszi !

Sziaszok, estére bp-i hölgyet keresek. Helyem nincs, autós tali részemről megoldható. Egy fincsi milf lenne a legjobb

Fiatal srác,aki hozzánk csatlakozna del1-re a szombati bulira?
Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.

Ismerkednék. Akár több is alakulhat mivel egyedülálló vagyok. Egyedül élek. Gyerekem sincs. 35 vagyok. Sportos, elég hiperaktív
kéjenc, szenvedélyes, túl nyitott aki imád adni. Hasonló adottságokkal megáldott partnerem keresem

Keresek egy fiatal hölgyet, aki rendszresen jönne velem szexpartikra. Kötelezetség nélkül, litghtos és kemény perverz dolgokban is benne volna. Minden csak megbeszélés kérdése. Jó lenne egy olyan, olyan hölgy, aki szintén szexmániás és szereti a szexet kiélvezni!
Fiatal lányt keresek minden jóra programokra nálam is láthatsz .
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távon.
Cegléden és környékén ismerkednék hölggyel! cegled74@citromail.hu vagy itt privátba. Nyitót fiatalos 46 éves pasi vagyok.
Fiatal vékony lánnyal ismerkednék. 50-es pasi vagyok Borsod megye
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,Kaposvár,Dombóvár és környéke.
Fiatal fiúval ismerkednénk,Kaposvár,Dombóvár és környéke.
Negyvenes pasiként keresek fiatalabb fiút rendszeres kapcsolathoz. Kezdő, hetero, bevállalós is ok.
Sziasztok,
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
fiatal párral ismerkednénk baranya megyéből
Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!