Cegléden és környékén ismerkednék hölggyel! cegled74@citromail.hu vagy itt privátba. Nyitót fiatalos 46 éves pasi vagyok.
Fiatal vékony lánnyal ismerkednék. 50-es pasi vagyok Borsod megye
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,Kaposvár,Dombóvár és környéke.
Fiatal fiúval ismerkednénk,Kaposvár,Dombóvár és környéke.
Negyvenes pasiként keresek fiatalabb fiút rendszeres kapcsolathoz. Kezdő, hetero, bevállalós is ok.
Sziasztok,
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
fiatal párral ismerkednénk baranya megyéből
Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!

Sziasztok!
Ismerkednék Győrben hölggyel kellemes időtöltés céljából
Ismerkednék Győrben hölggyel kellemes időtöltés céljából

Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi Salgótarján vonalon !
Ma esti kalandra hölgyet-part keresek.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Fehérvár-Velencei tó kke!
Ápolt 40es pasi vagyok.
Fehérvár-Velencei tó kke!
Sziasztok!
Olyan hetero srácokat, pasikat keresek, akik hozzám hasonlóan szeretik az idősebb milf nőket a 30-40-50-es korosztályból. A legfontosabb, hogy PÁR HAVERT KERESEK, akikkel 3-4-5 fős társaságban eljárnánk többször is bulikba, bárokba, klubokba csajozni, főként az előbb említett korosztályt levadászni. Zalaegerszeg-Keszthely-Tapolca környéke, a balatonmáriafürdői Retro disco és hasonló helyek a közelben.
Annyi elvárásom lenne, hogy nézzél ki jól, lehessen megjelenni veled, legyél a 25-35-ös korosztályból körülbelül (ahogy én is), és lehetőleg a közelből legyél.
Olyan hetero srácokat, pasikat keresek, akik hozzám hasonlóan szeretik az idősebb milf nőket a 30-40-50-es korosztályból. A legfontosabb, hogy PÁR HAVERT KERESEK, akikkel 3-4-5 fős társaságban eljárnánk többször is bulikba, bárokba, klubokba csajozni, főként az előbb említett korosztályt levadászni. Zalaegerszeg-Keszthely-Tapolca környéke, a balatonmáriafürdői Retro disco és hasonló helyek a közelben.
Annyi elvárásom lenne, hogy nézzél ki jól, lehessen megjelenni veled, legyél a 25-35-ös korosztályból körülbelül (ahogy én is), és lehetőleg a közelből legyél.
Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Sziasztok!

Sziasztok!
Egy életvidám, cserfes hölgyet keresek 18-47 korig. Adatlapomon megtalálsz pár infót rólam.
Élvezzük az életet, élvezzük amíg lehet!
Egy életvidám, cserfes hölgyet keresek 18-47 korig. Adatlapomon megtalálsz pár infót rólam.
Élvezzük az életet, élvezzük amíg lehet!

Sziasztok !
Érett párral házaspárral taliznék ma este Szekszárdon és környékén kellemes szexkapcsolatra . Keress privin !
Érett párral házaspárral taliznék ma este Szekszárdon és környékén kellemes szexkapcsolatra . Keress privin !
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék Baranya vagy Tolna megyében.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék Baranya vagy Tolna megyében.
Köszönöm.
Sziasztok !! Házibarát lennék, normális párhoz csatlakoznék mindenki örömére / vagy csak hölgyet keresek !!!!!!! Képet nem küldök !!! Csak privátban válaszolok !! Anyagiaktól mentesen csak !!! És nem fogok több száz km-t utazni egy szexért !!! Hosszútávra keresek !!! Üdv ........olvass adatlapot !! Hasznos !
Nyugdíjas,szexkedvelő hölgyet támogatnék.
hármasra keresünk nyitott pasit 32 58 vunk
Ma estére keresek hölgyet vagy párokat. Helyem van. 35 éves teljesen borotvált srác vagyok. Várpalotán van hely egész éjszakára. Várom privátba a leveleket