Budapestiek szex a hétvégén?
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Ma este/éjszaka érett párral találkoznék.
Fejér megye és környéke.
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
Fejér megye és környéke.
40/185/88 ápolt pasi vagyok!
Sziasztok!
Hölgyet, vagy párhoz keresek a hétvégére, hogy eltöltsünk néhány kellemes órát.
Szeged és vonzáskörzete
Hölgyet, vagy párhoz keresek a hétvégére, hogy eltöltsünk néhány kellemes órát.

Sziasztok, èretebb párt keresek. Minden jóra.
Sziasztok ! Nógrádban ki szeretne egy borotvált , szép farkincát leápolni ? Az első jelentkezőket , pontos labdával jutalmazom ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Salgótarján vonalon keresek !
Kimennénk megnezni ezt a kifutó végét egyszercsak.
Fiatal mégegyszer FIATAL jó méretű igényes KOMOLY sráccal egyeztetnénk privátban.
Fiatal mégegyszer FIATAL jó méretű igényes KOMOLY sráccal egyeztetnénk privátban.
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
Budapesten napkozben Holgy vagy par elott maszturbalnek. Sportos fiatal srac vagyok akit nagyon izgat ha nezik kozben. Akar szabadteren is, eldugott helyen akar a kanapedon ulve
Irj/irjatok batran

Kimennénk megnezni ezt a kifutó végét egyszercsak.
Fiatal megegyszer FIATAL jó méretű igényes KOMOLY sráccal egyeztetnénk privátban.
Fiatal megegyszer FIATAL jó méretű igényes KOMOLY sráccal egyeztetnénk privátban.
Sziasztok ! Nógrádban ki szeretne egy borotvált , szép farkincát leápolni ? Az első jelentkezőket , pontos labdával jutalmazom ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Salgótarján vonalon keresek !
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.Csinos hölgy partnerem keresem,aki vonzódik az érettebb pasikhoz.
Komárom és környéki srácot keresek vagy aki sokszor jár erre általában ..
28 éves vagyok .. keresek egy rendszeres partnert.. szopás.. dugás.. bármi jöhet.. smile max 50éves korig.
NEM EGYSZERI KALANDOT KERESEK! Partnert (jó lenne haver vagy inkább barát) időnkénti titkos talira..
Ismerjük meg előbb egymást! Tudjunk ellazulva engedni a kémia hatásának ha működik - élvezni amit egymásnak tudunk nyújtani.
Aki azonnal akar talizni .. vagy aki sose ér rá .. vagy csak nagy a szája ne keressen .
Ha így is érdekellek írj. smile
Diszkréció adott és elvárt!
28 éves vagyok .. keresek egy rendszeres partnert.. szopás.. dugás.. bármi jöhet.. smile max 50éves korig.
NEM EGYSZERI KALANDOT KERESEK! Partnert (jó lenne haver vagy inkább barát) időnkénti titkos talira..
Ismerjük meg előbb egymást! Tudjunk ellazulva engedni a kémia hatásának ha működik - élvezni amit egymásnak tudunk nyújtani.
Aki azonnal akar talizni .. vagy aki sose ér rá .. vagy csak nagy a szája ne keressen .
Ha így is érdekellek írj. smile
Diszkréció adott és elvárt!
Yoni intim masszázsra, kellemes ellazulásra vágyó Lányt Hölgyet, Párt , keresek, tanult masszőr vagyok.
Csatlakoznék párhoz is!
Csatlakoznék párhoz is!
Sziasztok. Feleségem részére keresnék egy 30-as masszőr srácot(csak masszázs) jul 1-ére de órákban, hely kellene
Lányt, hölgyet, asszonyt, párt keresek kizárólag orális vágyak kielégítésére, viszonzás nélkül.
Sziasztok. Kipróbálnám Veszprémben menyire igaz, hogy a 40+ os nők a legjobbak az ágyban.
Sziasztok! Ismerkednék hölggyel, lánnyal. Budapesti pasi.
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben