Sziasztok!
Yoni intim masszázs tudással, kényeztetés hölgyeknek vagy
párkohoz csatlakoznék a hölgy örömére...
Yoni intim masszázs tudással, kényeztetés hölgyeknek vagy
párkohoz csatlakoznék a hölgy örömére...
Hali!Párokkal barátkoznék huncut időtőltésre.
Sziasztok!
Budapesti vagy környéki perverz lányokkal vagy elhanyagolt nőkkel ismerkednék. Hosszútávú szexkapcsolat lenne a cél. Búvóhelyem van. 29 éves potens srác vagyok.
Üdv
Budapesti vagy környéki perverz lányokkal vagy elhanyagolt nőkkel ismerkednék. Hosszútávú szexkapcsolat lenne a cél. Búvóhelyem van. 29 éves potens srác vagyok.
Üdv
Sziasztok !
Érett nyitott párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon esetleg környékéről. Választ privibe várom !
Érett nyitott párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon esetleg környékéről. Választ privibe várom !
Sziasztok!!
Péntek-szombat-vasárnapra keresünk párokat minden jóra!Veszprém megyébe (Várpalotára) fogadni tudunk utazni nem!Mi 33-32 évesek vagyunk sok minden szeretünk (női bi, csók, popó szex)ami kizárt (fiú bi, durvaság)Akiknek van kedve csatlakozni, és csak párok azok írjanak nem a kor számít!!!
Péntek-szombat-vasárnapra keresünk párokat minden jóra!Veszprém megyébe (Várpalotára) fogadni tudunk utazni nem!Mi 33-32 évesek vagyunk sok minden szeretünk (női bi, csók, popó szex)ami kizárt (fiú bi, durvaság)Akiknek van kedve csatlakozni, és csak párok azok írjanak nem a kor számít!!!
15-én Szombaton jön valaki klubba Párok Lányok?
Sziasztok ma estére keresűnk egy fogadni tudó fiatal masszőrt Budapest és kőrnyéken.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
30 éves, vékony, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok ! Normális párhoz csatlakoznék mint házibarát !!! / Hosszútávra , anyagiaktól mentesen Fejér megyéből ha lehet .. diszkrét vagyok és el is várom azt ! Minden jóban benne vagyok wink !!! Ismerkedés Facebook -on keresztül kamusok ne légyszíves !!!! 45 éves vagyok , de nem öreg wink /A testem és az intimem úgy néz ki ahogy a képeken látod ha nem tetszik akkor keress mást nyugodtan !!!/// Csak privátban vagyok hajlandó válaszolni !!! / A képeim nem máshonnan letöltött képek !!/ saját // Ennyit egyelőre ...... üdv Mindenkinek!!!
Idősebb budapesti pasi, fiatal duci lányokkal ismerkedne
Valentín napi meglepetést keresünk 40 alatt.
Fiatal exibicionista bevállalós lányt keresek alkalmankénti szexre legyen az autós vagy nálam-nalad.Ha csak szopnal az is rendben van,nem leszek hálátlan
) Puszika

Sziasztok!
Baranya megyei 40-es házaspárral ismerkednék. Bemutatkozásom illetve hiteles, felhasználónevemmel ellátott fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. Szimpátia esetén privátban tudjuk folytatni.
Baranya megyei 40-es házaspárral ismerkednék. Bemutatkozásom illetve hiteles, felhasználónevemmel ellátott fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. Szimpátia esetén privátban tudjuk folytatni.
15-én Szombaton meglátogatnánk az egyik klubbot még keresünk szimpi Lányt - Párt aki egyeztetne velünk.
Adatlapunk alapján esetleg Pasi is szóba jöhet .
De privátban is ismerkedünk szívesen.
Adatlapunk alapján esetleg Pasi is szóba jöhet .
De privátban is ismerkedünk szívesen.
Sziasztok !
Szekszárdon érett idősebb párral/házaspárral ismerkednék diszkrét szexkapcsolatra kényeztetésre. Írj privát üzenetet !
Szekszárdon érett idősebb párral/házaspárral ismerkednék diszkrét szexkapcsolatra kényeztetésre. Írj privát üzenetet !
50 es pasi fiatal csajojokat keres napközbenre Pesten!
Azt szeretjük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 03. hétfő 02:52
Törölt felhasználó (2579452)

Masszirozast kedvelő hölgynek szívesen ajanlom magamat
Sziasztok,kellemes hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasi vagyok.
30-as sármos, normál testalkatú 30-as tiszaújvárosi pasi hölgy örömére lenne, illetve többes gabalyodásban részt vennék..