sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
sziasztok hölgyel ismerkednék, kortol alkatol függetlenül rendszeres szex kapcsolat céljábol, heves megyében
BISZEXEK előnyben, azaz BI LÁNYT, BI UNI PASIT ÉS BI (esetleg heteró) PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! ADATLAPOT OLVASS! Kérjük távolról ne keress! Fotóink, videóink alapján láthatod mire számíthatsz.
Lányokat és Párokat keresünk.Privátban légyszi.
24 éves srác vagyok, ismerkednék hetero keretek között.
Sziasztok! Január 28. -án (kedd) napközben találkoznék növel, párral Budapesten! Részleteket privátban megbeszéljük. Elérhetőségem itt vagy a merev0809@citromail.hu- n
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!
Sziasztok. Érett hölgyet keresek szigetszentmiklósrol közös élvezetekre. 34 éves nem független pasi vagyok.
Sziasztok,kellemes hölgy,vagy pár társaságát élvezném tartós kapcsolatban.Bajai helyes pasi vagyok.
Nyugdíjas asszonyt,nagyit keresek szexkapcsolatra.
Privátban.
Privátban.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok

Próbáljuk azt a párt megtalálni akik beérik az egymás melletti szeretkezéssel! Helyet nem tudunk biztosítani Kecskemét és vonzáskörzetében! Ne az ország másik feléből !
Pasit nem keresünk!!
Pasit nem keresünk!!
24 éves srac ként szívesen csatlakoznák. (Hetero)
Sziasztok. 20 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék!

Értettként fiatalt keresnénk. Helyünk és kevés tapasztalatunk van.
Sziasztok! Budapesti ápolt 60.as pasi hölgy partnert keres,kor alkat nem számít,adok kapok felállással ,szeretek nyalni,utazni tudok,képem van bent.
Komolytalan vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 11:15
Törölt felhasználó (1474922)

Már majdnem 60-as budapesti pasi aki imádja a szexet, ismerkedne nőkkel, párokkal kellemes hancurozás reményében