Sziasztok!
Olyan hölgyet vagy párt keresek kortól függetlenül.Ahol a hölgy kedveli és szereti a harisnyát vagy combfixet.
Olyan hölgyet vagy párt keresek kortól függetlenül.Ahol a hölgy kedveli és szereti a harisnyát vagy combfixet.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Lányokat és Párokat keresünk.Privátban légyszi.
Sziasztok! Január 28. -án (kedd) napközben találkoznék növel, párral Budapesten! Részleteket privátban megbeszéljük.
Írtam privátban!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 01. 10. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Idősebb hölgyet keresek és kenyeztetnem
Sziasztok
Kedves , fiatalos pár kipróbálná egy másik párral az egymás melletti , előtti szeretkezést! Első alkalom lenne és párcserét nem akarunk! Kérlek ne írj az ország másik feléből Kecskemét kk ! Köszönjük
Kedves , fiatalos pár kipróbálná egy másik párral az egymás melletti , előtti szeretkezést! Első alkalom lenne és párcserét nem akarunk! Kérlek ne írj az ország másik feléből Kecskemét kk ! Köszönjük
Sziasztok,hölggyel-párral ismerkednék nem egyszeri alkalomhoz.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
BI LÁNYT, BI UNI PASIT ÉS BI PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! ADATLAPOT OLVASS! Kérjük távolról ne keressetek!
Sziasztok! Ma Volna valaki Nyíregyházán?
Lányokat és Párokat keresünk.Privátban légyszi.
sziasztok! 30 debreceni feleség vagyok lányt keresünk lányos játékokra!

Sziasztok!
Pár keres párt egymás melletti, előtti szeretkezéshez! Helyet nem tudunk biztosítani! Ne az ország másik feléből írj!
Kérlek olvasd el reg. lapunkat csak akkor írj ha azt elfogadjátok!
Köszönjük!
Kérlek olvasd el reg. lapunkat csak akkor írj ha azt elfogadjátok!
Köszönjük!
Fiatal hölgyet mentorálnék!
Sziasztok!
Fiatal fiút, part örömmel megismernénk
Szép napot!Érett párt keresek akár csak nézném akár beszállnék vagy csak egy pár jó hangulatú órát eltölteni.
Sziasztok!
A héten minden estém szabad. Szívesen találkoznék Baranya-Somogy-Tolna megyei házaspárral. Minden fontos információ rólam illetve a fotóim megtalálhatóak az adatlapomon .
Köszönöm
A héten minden estém szabad. Szívesen találkoznék Baranya-Somogy-Tolna megyei házaspárral. Minden fontos információ rólam illetve a fotóim megtalálhatóak az adatlapomon .
Köszönöm