Sziasztok 40 éves sportos férfit igényes part asszony lányt keres írj privit a többit meg dumáljuk..

Párokat Lányokat keresünk elsősorban,de jó méretű megbízható Pasi is szóba jöhet .
Hely kellene.Privátban légyszi
Hely kellene.Privátban légyszi
Sziasztok Zoli vagyok Gödöllőn ismerkednék asszonyok lányok párok....
privi....

18-25 éves, nem baj ha biszex és szexmániás, hölgyet keresek tartósra!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok szombat estére keresűnk FOGADNI Tudó fiatal srácot 3 as felállásra kizárólag heteró alapon " Budapest és környéke"
Sziasztok!
A hétvégén házaspárral ismerkednék. Bemutatkozást illetve saját fotókat találtok az adatlapomon.
Adatlapom
Köszönöm.
A hétvégén házaspárral ismerkednék. Bemutatkozást illetve saját fotókat találtok az adatlapomon.
Adatlapom
Köszönöm.
FIATAL LÁNYT ÉRETT PASINAK::gáláns is ok
Szisztok! Én szívesen találkoznék veletek.
Egy srác a közelből. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 06. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 08:57
Egy srác a közelből. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 06. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (779682)

Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Sziasztok.
Budapesti 19 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.
Budapesti 19 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.

Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ismerkednék. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok.
Hamár senki nem szeretne meghitten 4 esben lenni akkor megkérdezzük Péntek este ismerkedne csini szimpi pár valamelyik clubban velünk?
Viberen egyeztetve?!
Viberen egyeztetve?!
Hali. Hölggyel, esetleg párral ismerkednék.
Kor nem számít
Kor nem számít

Sziasztok,csinos hölgy partnere lennék baráti és szexkapcsolatban hosszabb távon.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Hölgyekkel Lányokkal találkoznék napközben.
Sokfelé megfordulok.
Sokfelé megfordulok.
18-25 éves, nem baj ha biszex és szexmániás, hölgyet keresek tartósra!
fiatal pasit keres pár,n9?privit
Sziasztok Szolnok és vonzás körzetében keresek lányok nők parok jelentkezését 35 éves korig ! Képeim videóm van fent adatlapomon. Üzenetben várom aki szeretne ismerkedni! 30 éves pasi vagyok