Bi témában érdeklődők jelentkezését szívesen fogadjuk az adatlapunkon szerepeltetett kritériumok alapján! Privát üzeneteket várunk. Kérjük távolról ne keressetek!
Hölgyekkel Lányokkal találkoznék napközben.
Sokfelé megfordulok.
Sokfelé megfordulok.
18-25 éves, nem baj ha biszex és szexmániás, hölgyet keresek tartósra!
fiatal pasit keres pár,n9?privit
Sziasztok Szolnok és vonzás körzetében keresek lányok nők parok jelentkezését 35 éves korig ! Képeim videóm van fent adatlapomon. Üzenetben várom aki szeretne ismerkedni! 30 éves pasi vagyok
Sziasztok. Mi egy 40 es heteró pár vagyunk veszprem megyéből. Holnapra egy jó méretes fiút fogadnánk,aki el is jönne csak az írjon
Hamár senki nem szeretne meghitten 4 esben lenni akkor megkérdezzük Péntek este ismerkedne csini szimpi pár valamelyik clubban velünk?
Viberen egyeztetve?!
Viberen egyeztetve?!
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ismerkednék.
Hello. Ma estére keresünk a közelből bi pasit orális mindenki mindenkivel játékra.Kisebb vagy átlagos mérettel- Leveleket képpel a kissb7880@gmail.com -ra várjuk.
Sziasztok! Fiatalabb budai srác szívesen ismerkedne érettebb hölgyekkel. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Lánnyal és vagy Házaspárral ismerkednénk szexkapcsolat reményében.
Pasit nem keresünk.
Privát üzeneteket várunk.
Pasit nem keresünk.
Privát üzeneteket várunk.
9-én Szombaton kalandoznánk!
Elsősorban Párokkal és Lányokkal de a Pasiktól sem zárkózunk el.
Helyetek jó lenne ha volna.
Priviben kérnénk
Priviben kérnénk
sziasztok
mi egy 2 pasi 1 no biszex trio vagyunk
ma esti tobbes biszex kalandhoz keresunk csatlakozni kivani biszex part vagy biszex lanyt
helyunk van szentendren,komolyan gondoljuk
kerjuk keressetek minket mailban,egyeztessunk
szolo ferfiak ne keressenek
oxigen80@gmail.com
mi egy 2 pasi 1 no biszex trio vagyunk
ma esti tobbes biszex kalandhoz keresunk csatlakozni kivani biszex part vagy biszex lanyt
helyunk van szentendren,komolyan gondoljuk
kerjuk keressetek minket mailban,egyeztessunk
szolo ferfiak ne keressenek
oxigen80@gmail.com
Sziasztok.Bp-i igényes ápolt hetetero komoly párt keresek akik keresnek egy hetero potens nagyobb méretű potens igényes ápolt komoly férfit 3-as szexre kalandokra hosszabb távra a feleség barátnő örömére! Csak komoly párok irjanak keressenek. Köszönöm.

Sziasztok!
Ápolt sportos 30as pár vagyunk valóban csinos,szexi hölgy taggal.
Hasonló ápolt pasikat keresünk kizárólag heteró alapon.
Esetleg 2-3 barát is szóba jöhetne ha összeszokottak vagytok az 1 nő több pasi témában
Ápolt sportos 30as pár vagyunk valóban csinos,szexi hölgy taggal.
Hasonló ápolt pasikat keresünk kizárólag heteró alapon.
Esetleg 2-3 barát is szóba jöhetne ha összeszokottak vagytok az 1 nő több pasi témában
9-én Szombaton kalandoznánk!
Priviben kérnénk
Priviben kérnénk
hello
Miskolci fiatal lánnyal ismerkednék
Miskolci fiatal lánnyal ismerkednék
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, érett egyedülálló hölggyel, ill. Olyan párral akit izgatna, ha a hölggyel a szomszéd szobában... Hosszabb távú, diszkrét kapcsolatot keresek. Az egyszeri egyéjszakás kalandok nem vonzanak. Munka miatt sokat utazom belföldön, lásd adatlapom...
Sziasztok 20 éves srác ként próbálnám ki idősebb nővel.