Keresünk párt egymás előtti , melletti szeretkezéshez! Nem párcserére és nem pasit!!!
Nem az ország másik feléből !! Kapcsolat jelöléssel nem tudunk mit kezdeni! Képet nem küldünk érd be azzal ami itt van! Találkozás egy kv vagy üdítő mellett de Ballószög naturista est is szóba jöhet!
Köszönjük , hogy elolvastad! Helyet nem tudunk biztosítani!!
Nem az ország másik feléből !! Kapcsolat jelöléssel nem tudunk mit kezdeni! Képet nem küldünk érd be azzal ami itt van! Találkozás egy kv vagy üdítő mellett de Ballószög naturista est is szóba jöhet!
Köszönjük , hogy elolvastad! Helyet nem tudunk biztosítani!!
Megnyerő külsejű, ápolt hölgyet, lányt keresek laza kapcsira! Írj, hogy elkényeztethesselek! Ha hiányzik, hogy valaki alkalmazkodjon, simogasson néha, de ne menjen az agyadra akkor lehet, hogy rám van szükséged!
Elhanyagolt feleség írjon!
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ma délután keresem partnerem hölgy vagy pár személyében.
Arra várok én is, mi is
(Ez egy válasz texture üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:59

...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Párokkal Lányokkal ismerkednénk esetleg kisebb létszámú házibuli is érdekelne minket .
Privát üzeneteket várunk.
keresem szenvedélyes páromat!

Sziasztok. Lányt,párt keresek a hölgy örömére. Priv.üzit kérlek. Köszönöm.
Én lennék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 01. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 01. szerda 19:42
Törölt felhasználó (874617)

Nagyon csinos izgalmas szexmánias nő keresi szimpátiából fiatal akér tapasztalatlan partnerét,helyem van.Kérlek csak akkor írj ha van képed,telszámod,levelezgetés NEM érdekel!PESTMEGYE!
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok, 20 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.

Párokkal Lányokkal ismerkednénk esetleg kisebb létszámú házibuli is érdekelne minket .
ráérö feleség?privit
Sziasztok !
Ma estére szexre nyitott idősebb pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon akik szívesen találkoznának kellemes kényeztetésre és minden jóra 53/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok . Írjatok privit és megbeszéljük !
Ma estére szexre nyitott idősebb pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon akik szívesen találkoznának kellemes kényeztetésre és minden jóra 53/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok . Írjatok privit és megbeszéljük !
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Buja kalandozásokban gazdag Új Évet!
feleség fiatalnak?
Sziasztok! Tapasztalatlan 21 éves srácként keresek valakit, kortól függetlenül. Bács-Kiskun, Pest megyéből (de ez nincs kőbe vésve).