Október 14-én az esti órákba párnak helyet tudok biztosítani!
Hölgy jelenkezését is várom!
Akár csak nézőként vagy szimpátia esetén besegítek!
Október 14-én az esti órákba párnak helyet tudok biztosítani!
helló
MA esti kalandra fiatal csajszi-hölgy,Esetleg Asszony
Pest V környéke
MA esti kalandra fiatal csajszi-hölgy,Esetleg Asszony

Pest V környéke

Budapest környékén keresnék partnert, nő személyében, és hetero alapon.

Hétvegi kikapcsolódásra keresünk Párokat az adatlapunk alapján. Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok !
Érett szexcentrikus nyitott pár/ házaspár társaságát keresem Szekszárdon és környékén tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra. Válaszokat privát üzenetben várom !
Érett szexcentrikus nyitott pár/ házaspár társaságát keresem Szekszárdon és környékén tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra. Válaszokat privát üzenetben várom !
Fiatal lányokkal ismerkednék..
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Párt vagy nőt keresek akik a hétvégén találkoznának velem akár egyik barátommal is.
Október 5.Szombatra programot keresünk.
Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?
Holnap egy kis huncutkodasra keresek lányt, nőt, párt!
Sziasztok!Idősebb hölgyet keresnék

Sziasztok! Hétvégi sexmaratonra keresnék fiatal párt

Sziasztok!
Hétvégén ismerkednék az adatlapom szerint Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Adatlapom
Köszönöm
Hétvégén ismerkednék az adatlapom szerint Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Adatlapom
Köszönöm
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék, korhatás nélkül...
Sziasztok! Holnap, azaz péntek estére Budapesten keresem egy kellemes hölgy társaságát. Ha az adatlapom alapján van kedved egy jó hangulatú estéhez, akkor várom a leveled smile
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol viszonzás nélkül tudnék nyalni. Szhely és kke
Hali idősebb hölggyel, esetleg párral ismerkednék,akit érdekel írjon privátban

Sziasztok!