Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Lányok Hölgyek!!
Napközbeni randit keresek.....
Napközbeni randit keresek.....
Sziasztok.
Fiatal, 19 éves srác ismerkedne, hölgyekkel párokkal Szeged környékén.
Fiatal, 19 éves srác ismerkedne, hölgyekkel párokkal Szeged környékén.
Sziasztok !
Nyitott megbízható párral/ házaspárral ismerkednék Szekszárdon és környékéről kellemes hármas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát üziben várom !
Nyitott megbízható párral/ házaspárral ismerkednék Szekszárdon és környékéről kellemes hármas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát üziben várom !

Sziasztok. Bi ferfit vagy hasonlo erdeklodedu part keresek budapestrol. 184 magas 82kg 30 eves igenyes helyes fiu vagyok. Megbizhato igenyes apolt egeszseges tolem idosebb aktiv beallitottsagu partner levelet varom akinek van helye vagy otlete van ahol meglehet oldani a talalkozot. Egy alkalomra ketesek egyenlore hisz ritkan valositom meg amit most keresek, bizom benne ir egy az elvaradaimnak megfelelo ferfi vagy par. Akiben nincs ez meg kerem be irjon. Delpest kornyeki elonyben
Husis lánnyal, vagy párral ismerkednék. Győri tetovált, intimékszeres pasi vagyok
28 án Szombaton meglátogatnánk egy jó pasit jó mérettel még nincs meg 'AZ" a fiú akit keresünk.....
30-as budapesti pasi ismerkedne kényeztetésre vágyó hölggyel! Üdv.
.
Szia! Szex partnert keressünk közös szex élményhez..
Ma este Siófok Tamási Dombóvár között nővel, párral ismerkednék.
39/185/88 ápolt pasi vagyok!
39/185/88 ápolt pasi vagyok!
Lányok Nők vannak itt egy kis napkozbeni kalandra?
Ma este talizna 30 as pár budapest kika környéke légy ápolt és szőrmentes.
60 -70 es hölgyet nyalnék és szopatnék !
28 án Szombaton meglátogatnánk egy jó pasit jó mérettel még nincs meg 'AZ" a fiú akit keresünk.....
hétvégén kölcsönös orális valaki ?
Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján!