Orálisan kényeztetnék Hölgyet, viszonzás nélkül is!
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék Szekszárdon és környékén olyan érett párral / házaspárral tartós laza szexkapcsolatra akik férfit keresnek rendszeres találkozásokra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Szívesen ismerkednék Szekszárdon és környékén olyan érett párral / házaspárral tartós laza szexkapcsolatra akik férfit keresnek rendszeres találkozásokra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Sziasztok! Szívesen ismerkednék nállam idősebb hölgyekkel is

Komárom és környékéről keresnék tartós kapcsolatra szeximadó naturista nőt.
szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből ma estére? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
Szép napot Nyíregyháza demecser vonalon keresnék diszkrét szexpartnert hosszú távon esetleg párthoz is beszállnék
Pasi keresünk
Sziasztok! Komoly hölgyek megkeresését várom Budapest közeléből. Meguntam már a sok kamu profilt, ha valóban találkozni szeretnél egy fiatalabb pasival és nő vagy, akkor keress nyugodtan. Azonban ja csak unatkozol, és nem mersz találkozni, lépj tovább...
Érett hölggyel szívesen ismerkednék,írj rám egy privát üzit ha érdekel

November 15-e délutánra keresek tini lányt, aki elkalauzolna Budapesten néhány helyre. Teljesen szexmentes elfoglaltság.
Nem ingyen kérem.
Péter.
Nem ingyen kérem.
Péter.
Tatabányai lány /nő? Kölcsönös franciára?
Fiatal lány, akit kimondottan izgat a korkülönbség, keresem!
jövöhét péntek délelötre keresek biszex csajt a leendő baratnőmnek 3 asra,de ha jelentkezik pasi is akkor 4 es
Srácok Pasik.
Ha 18-40 év közt vagy szép formás min. 17cm szerszámmal és helyet is tudsz intézni hétvégi szabadidővel akkor lehet téged keresünk.
Bemutatkozó privát leveleket várunk. Képed legyen fent!
Ha 18-40 év közt vagy szép formás min. 17cm szerszámmal és helyet is tudsz intézni hétvégi szabadidővel akkor lehet téged keresünk.
Bemutatkozó privát leveleket várunk. Képed legyen fent!
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal.
Privát üzeneteket várunk.
Privát üzeneteket várunk.
szopni szopatni nyalni szerető bi pasi a közelből ma estére? átlagos kisebb méret előny. elképzelést képet az anginagy78@gmail.com címre várjuk. ápoltság diszkréció elengedhetetlen. A közelünkből keresünk max 30-40 km
Ahoy, érett hölgy partneremet keresem hetero alapon 1-1 felállásra, páros, swinger, stb nem érdekel. Heves-Borsod-Pest megyékből. Utazni tudok.
Nagy mérettel rendelkező(min18cm)40 feletti férfit keresünk ma estére Budapesten.
Ha fiatal hölgy vagy, vékony és kedveled a korkülönbséget, hát ne habozz! Keress bátran, független szexmániás érett pasi vagyok !