Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk ma estére helyünk van!

sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Sziasztok! kecskeméten?
Ennyire nincs itt Lány Nő esetleg Pár napkozbeni randira.?
Férfi barátot, vagy barátokat keres olyan pár, aki a régi magyar emberi értékeket nagyra tartja és aki azt gondolja, hogy a barátságból szép őszi szex délutánok is lehetnek.
Életmódunkból adódóan kényelmes vidéki szállodában eltöltött órák csodálatosak lehetnek arra alkalmas és azt értékelő partnerekkel. Hagyomány, barátság szex. Csak hkelemen146@gmail.com címre érkező sorokra válaszolunk. Tudjuk, csodák nincsenek, mert az te magad vagy.
Életmódunkból adódóan kényelmes vidéki szállodában eltöltött órák csodálatosak lehetnek arra alkalmas és azt értékelő partnerekkel. Hagyomány, barátság szex. Csak hkelemen146@gmail.com címre érkező sorokra válaszolunk. Tudjuk, csodák nincsenek, mert az te magad vagy.
Sziasztok... Szombat estére keresünk HETERO PASIKAT
Sziasztok! 26 éves budapesti srácként keresem ismerkedni vágyó idősebb nők társaságát. Amennyiben kedved támad hozzám, várom leveled!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Fiatal lányokkal ismerkednék .
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Hali, szívesen ismerkednék egy belevaló negyvenessel,vagy ilyen tagú párral heteró alapon.
Írjatok privátot
Sok minden érdekel extrémebb dolgokban is benne vagyok
Írjatok privátot

Sok minden érdekel extrémebb dolgokban is benne vagyok

Sziasztok
Legyetek szívesek elolvasni az adatlapunkat mert az alapján ismerkednénk.
Privátban kéjük a megkeresést.
Puszi
Legyetek szívesek elolvasni az adatlapunkat mert az alapján ismerkednénk.
Privátban kéjük a megkeresést.
Puszi
Sziasztok ! Megbízható nyitott Szekszárdi érett párt/házaspárt kényeztetnék
tartósan és rendszeresen. Ha van aki szeretné hogy kényeztessék írjatok privát üzenetet !

Sziasztok.19 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.

Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
Hali. Hosszú idő után vissza tértem az oldalra. Csajszit keresek! Budapest/Pest megye/Jasz-Nagykun-Szolnok megye, profilomon megtaláltok minden fontos információt rólam! Puszi!
Sziasztok párt vagy hölgyet keresek Pestre 30 éves srác helyem. Van
Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Sziasztok!
Sziasztok. Holnap délelőtt 9-12 között a 19 kerületben, hölgyet kényeztetnék ,viszonzás nélkül is.