31 éves nyíregyházi férfi vagyok, 40 feletti nőkkel ismerkednék barátságon és szimpátián alapuló szexkapcsolat kialakítása céljából.
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem tartós kapcsolathoz.Bajai helyes pasi vagyok.
Hali.
Hölgy vagy pár, játszani?
Hölgy vagy pár, játszani?
Az lenne a kérdésem hogy nincs véletlenül itt olyan Tolna megyei párok vagy Szingli caajok aki Simontornya környékén keres 3. nak hetero Férfit??? Az sem zavarja őket hogy kezdő??? Vagy a Fejér megyei Mezőszilas környékéről?
Sziasztok!20 éves budapesti srác vagyok,írjatok bátran!

hi
Pesti V környéki Fiatal csajszit-Asszonyt keresek,aki bevállalós és kedveli,keresi idősebb pasik társaságát
nem csak kávézás
Pesti V környéki Fiatal csajszit-Asszonyt keresek,aki bevállalós és kedveli,keresi idősebb pasik társaságát

nem csak kávézás

Sziasztok !
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
Sziasztok.Hölggyel Párral ismerkednék minden megoldás érdekel ha gondoljátok írjatok
Sziasztok. Keresek fiatal hölgyet, 18-35 évesig.
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén megbízható érett pár/ házaspár társaságát keresem tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra kölcsönös élvezetekre mindenki örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szekszárdon és környékén megbízható érett pár/ házaspár társaságát keresem tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra kölcsönös élvezetekre mindenki örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Várom Párok, Lányok, Nők jelentkezését alkalmi vagy akár tartós kapcsolatra! Győr és környékén. Helyem van.
Fiatal 30-50 molett hölgytagu párt kereseünk. Mi 50es molett pár vagyunk.Bp.

sziasztok! érettebb hölgy ma este? privátban részletek

hi
pesti v. környéki fiatal csajszit-ASSZonyt keresek,akáár rendszeres qfircra.
de nyitott vagyok,kedvelem a bevállalós NŐket
pesti v. környéki fiatal csajszit-ASSZonyt keresek,akáár rendszeres qfircra.

de nyitott vagyok,kedvelem a bevállalós NŐket

Sziasztok.
Ma este 18tól ráérek ha esetleg te(ti) is (lány vagy pár) akkor vegyük fel a kapcsolatot egymással =)
25 éves sportos, kékszemű srác vagyok 20+os és nagyon vastag intim mérettel =)
PEST és vonzáskörzetéből.
Helyem van de utazni is tudok.
skype vagy viber esetleg itt
viber: kérd privátban
vagy írj privátot.
Ma este 18tól ráérek ha esetleg te(ti) is (lány vagy pár) akkor vegyük fel a kapcsolatot egymással =)
25 éves sportos, kékszemű srác vagyok 20+os és nagyon vastag intim mérettel =)
PEST és vonzáskörzetéből.
Helyem van de utazni is tudok.
skype vagy viber esetleg itt
viber: kérd privátban
vagy írj privátot.
sziasztok!fejér megyei párt,vagy nőt keresek!!
Sziasztok,ha lenne itt csinos hölgy,aki kedveli az érettebb pasikat,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.