Sziasztok Londontól nem messze élő 30 éves srác vagyok. Olyan lányt keresek aki kiköltözne hozzám. Szeretnék pár hónap múlva tovább menni. Olyan kell aki költözne velem. Ha valakit érdekelne irjon nyugodtan.
Valaki nem keres fiatal inteligens hetero a tobbes teren tapasztalatlan sracot Miskolcon a szemelyemben? Helyem sajnos nincs de utazni tudok.
Pest megyében hölgy vagy pár keres fiatal pasit?
hello
ismerkednék fiatal lánnyal miskolcrol
ismerkednék fiatal lánnyal miskolcrol
Augusztus 17 és 24 között re keresek alkalmi vagy akara hosszú távú kapcsolatot. Győr környékén
. Lányok, Nők, Párok. Várom üzeneteket.
. Lányok, Nők, Párok. Várom üzeneteket.
Csütörtök délutánra keresünk potens, fiatal, nem beszari pasit harmadiknak!
Lakás a Kálvin térnél.

De egy házibuliba is szívesen elmennénk.
17-én Szombaton nagy eséllyel meglatogatjuk a 3 Majmot.
Tervez innen még valaki menni?
Tervez innen még valaki menni?
Èrett házaspárral szívesen ismerkednék 50év körül vagy felett is. Szeretkezéseteket szeretném megnézni, és persze esetleg többet is, vagy csak passzív maradnék. Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra , normális, 38 éves férfi vagyok. Ha izgatna titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Sziasztok. Szerda estére keresünk, Bp.19 kerületbe, 20:00 órai kezdettel párt, hölgyet, férfi beszállót többes gabalyodáshoz.Gumi használata kötelező!! Női bi nem feltétel, hapsi csak hetero alapon. Korhatár 35-55 év. Első lépésben itt üzenet, majd viber képcsere, telefon pár szó. Mi csak tetrkész embereket keresünk, aki el is mer jönni, nincs időnk teszetosza, unatkozó kamus, "kék pirulára" se működő szerszámú pasikra.
Érett, csinos hölgy partnerem keresem hosszútávra Bp és környékéről. Helyem van! Üdv.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk idősebb párral közös szex reményében.
Ma délután Várpalota-Szfvár kkén ismerkednék.
39/185/85 ápolt srác vagyok.
Autós találka is ok!
39/185/85 ápolt srác vagyok.
Autós találka is ok!
Sziasztok! Hosszútávra ismerkedni? Írj privibe!
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Hello,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos kinézetű,helyes negyvenes,független pasi vagyok.
helló
Pesti V környéki Fiatal csajt-hölgyet-Asszonyt keresek,a BEvállalósabikból
mai napi kalandra vaagy holnap is
Pesti V környéki Fiatal csajt-hölgyet-Asszonyt keresek,a BEvállalósabikból

mai napi kalandra vaagy holnap is

Elnéznénk egy házibuliba vagy ilyesmi...........
Negyvenes pasi vagyok, fiatal fiút v. travit keresek, nyitottabb, bevállalósabb előnyben.
Tetovált, intimékszeres pasi vagyok Győrben. Telt, husis lánnyal, vagy ilyen alkatu párral ismerkednék