Sziasztok.
Augusztus 19 és 23 közötti időpontra keresek partnert Győr és környékén!
Várom üzeneteket!
Augusztus 19 és 23 közötti időpontra keresek partnert Győr és környékén!
Várom üzeneteket!
hi
Pest V környéki Fiatal csajszi-lyány érettebb pasival,Ma Este kalandozna?
Pest V környéki Fiatal csajszi-lyány érettebb pasival,Ma Este kalandozna?

lányok párok rátok várok,,jaszbereny ill környékéröl
Hali!
Vasarnap es hetfon este talalkoznek holgyekkel, vagy parokkal 13. Keruleti lakasomban.
26 eves sportos srac vagyok, 19es intimmel. Kepek, videok a profilomon. Irjatok batran!
Vasarnap es hetfon este talalkoznek holgyekkel, vagy parokkal 13. Keruleti lakasomban.
26 eves sportos srac vagyok, 19es intimmel. Kepek, videok a profilomon. Irjatok batran!

Holnap azaz pénteken nudiznánk valahol tudna ajanlani valaki jo helyet budapest és környékén lehet csak dunapart is esetleg csatlakozhattok hozzank,mi 30 as apolt pár.
Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Holnap azaz pénteken nudiznánk valahol tudna ajanlani valaki jo helyet budapest és környékén lehet csak dunapart is esetleg csatlakozhattok hozzank,mi 30 as apolt pár.
Hali. Fiatal hölgyet Párt Keresek, ,ismerkednék szexcentrikus emberekkel!
Budapest és környéke,helyem nincs!
Budapest és környéke,helyem nincs!
Párokat keresek minden jóra.. Győri pasi vagyok.
Hétvégi talikra keresek párt v nőt Győrben és környékén 28 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott imádok nyalni és kényeztetni 18 mérettemel írj privátban
Sziasztok! Ismerkednék szexcentrikus emberekkel!
Látsz mindent az adatlapomon!
Látsz mindent az adatlapomon!

Sziasztok smile én egy 25 éves srác vagyok sportos testalkat nagy intimeret wink szívesen ismerkednek korombeli lányokkal illetve idősebb hölgyekkel , dögös ki éhezett milfekel .. valamit esetleg parokhoz csatlakoznék wink
Sziasztok! Mi egy 33-32 éves pár vagyunk Veszprém megyéből!Csak párokat keresünk minden jóra, akár hétköznap délutánra is vagy hétvégén egész napra! Helyünk van Várpalotán fogadni tudunk bár mikor!
Hölgy pár?

Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem nem egyszeri alkalomhoz.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
Idősebb házaspárhoz csatlakoznék hosszútávra mint házibarát, hetero alapon.
Szőrös punci és megereszkedett cici előny, de nem feltétel.
Szeximádó, igényes, diplomás és extra ápolt férfi vagyok
Szőrös punci és megereszkedett cici előny, de nem feltétel.
Szeximádó, igényes, diplomás és extra ápolt férfi vagyok

Sziasztok!
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Éretebb hölgyet keresnék közös örömszerzésre

Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok ismerkednék lányal , hölgyel , párral hetero alapon maximális higéniával..