Sziasztok!
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Augusztus 3-18 között Balaton felvideken leszek.Erre az idöszakra keresek egy alkalmi partnert egy apolt,szexi,szexualisan nyitott lany,nö szemelyeben.Tapolca környekeröl,vagy Tapolca -B.akali vonalrol!En 170/68,apolt,napbarnitott,rövid haju,kek szemü borotvalt,szakall,bajusz nelküli atlagos meretü,külfödön elö fiu vagyok.Ha felkeltetem az erdeklödesedet legyszi irj privatban!!!Nem baj ha nem vagy független!Üdv
Éretebb hölgyet keresnék közös örömszerzésre

Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok ismerkednék lányal , hölgyel , párral hetero alapon maximális higéniával..

Lassan vége a nyár és az egyetemista lányok nem kerültek még elő :(
hi
Pesti V környéki
Fiatal kis Bevállalós csajszi MA, Akár MOstanában
kalandra
Pesti V környéki

Fiatal kis Bevállalós csajszi MA, Akár MOstanában
kalandra

Sziasztok!
Házaspárral találkoznék a hétvégén. Elérhetőséget az ismerkedéshez privátban tudunk cserélni.
Köszönöm
Házaspárral találkoznék a hétvégén. Elérhetőséget az ismerkedéshez privátban tudunk cserélni.
Köszönöm
Fiatal srácként ismerkednék nőkkel és párokkal. Ha érdekelne, akkor írj!

Sziasztok
25 éves sportos , nagy intim mérettel rendelkező fiú vagyok .. lányok , idősebb hölgyek , ki éhezett milfeket keresek esetleg párok . Írjatok bátran

Sziasztok!
Érettebb nőhöz, párhoz csatlakoznék. Utazni tudok.
Érettebb nőhöz, párhoz csatlakoznék. Utazni tudok.
Holnap délelőtt kecskeméten?
#15906 ma 17:02 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta) Balu1979 Balu1979 Sziasztok! Közös fotózásra most szombatra arányos testalkatú hölgyet keresek. Korosztály (25-45) .Fejér megye Dunaújváros és környékéről. “Fotózás a természetben” Írj privátban!
hi
Pesti V környéki Fiatal hölgyet-lányt keresek kalandra
Akár mostanában is O.k
Pesti V környéki Fiatal hölgyet-lányt keresek kalandra

Akár mostanában is O.k

Győr-Moson-Sopron megyében keresek hölgyet kölcsönös örömszerzésre

Szép estét! Tanult masszőr vagyok.Keresem masszázsra vágyó hölgy partnerem. Fejér megye Dunaújváros.Kérlek küldj privátban üzenetet! Masszázs az esti órákban.
Sziasztok ! Megbízható érett párral/házaspárral ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra Szekszárdon és környékéről kölcsönös szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz! Várom privát üziteket!!
Sziasztok.A Balaton déli partján lakom szívesen ismerkednék egyedülálló Nővel vagy Párral egy kis perverzióban is benne vagyok.Az esti órákban általában helyem is van de szívesen utazom is...Sziasztok
Sziasztok!Fiatal pasit keresünk harmadiknak.Enyhe bi előny.
Kérjük olvass adatlapot!
Kérjük olvass adatlapot!
Sziasztok csajszit keresünk harmadiknak.
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
Valaki a Tiszalöki üdülőben?