Hétvégi kikapcsolódásra, hosszabb távú kapcsolatra keresünk orálkedvelő biszex párt, párokat. Békéscsaba és környéke. Csak pasi nem érdekel bennünket. Lehetőleg privát üzenetet küldjetek!
Írtam, bocsi csak most láttam!
(Ez egy válasz kicsihigike üzenetére (2019. 05. 17. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 17. péntek 22:38

Csini pár meglátogatna budapesten szombat este,ápolt párt vagy pasit egy kis hancúrra,bemutatkozó leveled várjuk.
Lányok és Párok levelét várjuk privátban.
Heves megye, Eger és környéke, férfias aktív pasit keresek, 40 felett, akár kezdő is....
Sziasztok!
Van itt olyan NŐ vagy Pár aki/akik találkozik/nak is? Ha igen, akkor téged/titeket kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok, búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan NŐ vagy Pár aki/akik találkozik/nak is? Ha igen, akkor téged/titeket kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok, búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Sziasztok!
Ma este találkoznék nővel, párral közös élvezetekre. Szolnok, Jászberény környéke.
Itt üzenj vagy a kissbee55@freemail.hu címen.
Szép napot mindenkinek!
Ma este találkoznék nővel, párral közös élvezetekre. Szolnok, Jászberény környéke.
Itt üzenj vagy a kissbee55@freemail.hu címen.
Szép napot mindenkinek!
55/178/74 16x4,5 pasi Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem! Hely rendben. Napközben szabadidős
fiatal hazas par vagyunk Baranya megyebe keresunk oreg idosebb ferft .part
Fiatalabb lányt kersek hosszabb távon, aki vonzódik az idősebb Férfias férfiakhoz. Leginkább Bp-ről.
Szegedi igenyes vékony hàzaspàr vagyunk Milf hölgytaggal,és sportos fiatal fiút keresünk hetero alapon hosszútávra diszkréten csak Csongrád megyéből.
Privát üzenet
Privát üzenet
Not nyalnek kor alkat nem szamit
Csini pár meglátogatna budapesten szombat este,ápolt párt vagy pasit egy kis hancúrra,bemutatkozó leveled várjuk.
Hello,ha lenne itt csinos 20-as,30-as csajszi,aki kedveli az érettebb pasikat,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,helyes,független pasi vagyok.
Napközbeni kukkolásra keresek párokat. Csak nézek! Keleti régió.
Szívesen ismerkednék kedves nővel 40 éves korig tartós tartalmas kapcsolat reményében.
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Hali! Fiatal ( max 28 éves) Srácot keresünk hármas huncutkodáshoz! Hetero fiúkat keresünk! Fényképes adatlappal rendelkezők , belső üzeneteit várjuk! Köszi
Lányokat és Párokat keresünk.
Privát üziket várunk.....
Privát üziket várunk.....
Sziasztok!
Szívesen ismerkedünk párokkal minden korosztályból
Bi lányos játékok fontosak számunkra.
Szívesen ismerkedünk párokkal minden korosztályból

Bi lányos játékok fontosak számunkra.

40 es párként keresünk fiut 20-35 éves korig.