Fiatalok - érettek partnerkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 470 471 472 473 474 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8319   2019. 03. 08. péntek 18:05
texture texture
Szívesen nézném olyan fiatal párok szeretkezését, akiket izgat, ha egy 50 év feletti jóképű, sportos férfi figyeli őket.
Közreműködés igény szerint, szimpátia esetén akár mindkét fél örömére is.
Anyagiak kizárva, intelligencia és diszkréció alapvető.
Elsősorban Heves és Borsod megye, esetleg Budapest.
blacksunrise32@gmail.com
#8318   2019. 03. 08. péntek 06:30
Marko9009 Marko9009
Sziasztok. Igényes ápolt potens pasi vagyok. Milf csajok érdekelnek akik tapasztaltak és szeretik ha megkapjak ami jár nekik.
#8317   2019. 03. 08. péntek 05:34
X Törölt felhasználó (3937382)
03.16-a Szombatra napközben vagy estére keresünk valami jó kis programot. Van e valakinek ötlete?? Privátban kérjük a NEM szájhős NEM kamus ötleteket! Párok???
#8316   2019. 03. 07. csütörtök 19:11
negyvenes.par negyvenes.par
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz.
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi aktív a hölgy pedig biszex.
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnál illetve megdugnál.Természetesen a későbbiekben a lányok is beszállnának.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a párod előttünk jól kinyalná az én páromat majd ha minden igaz akkor ugyan ez fordítva is..

Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találnánk ki.

Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi tag aktív,a hölgy pedig biszex .
Férfi részről elsőre szeretnénk kipróbálni milyen amikor a hölgyek előtt megszopatnád illetve megdugnád a férfi tagunkat... (Átlagos vagy kisebb mérettel rendelkezz...) természetesen a későbbiekben a lányok is beszállhatnak.
A hölgy részéről pedig elsőre punci nyalást szeretnénk ahol a hölgy a pasik előtt jól kinyalná a hölgy tagunkat ha tetszene a dolog akkor ezt lehetne fordítva is..

Aztán ha ezek összejöttek a későbbieket már közösen találhatnánk ki..

Elsősorban a leírtaknak megfelelően párokat keresnénk!
#8315   2019. 03. 07. csütörtök 18:49
Cumcum Cumcum
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3959872)
2019. 03. 07. csütörtök 17:26
Fiatal, sportos, potens pasit keresünk harmadiknak.
#8314   2019. 03. 07. csütörtök 17:26
X Törölt felhasználó (3959872)
Fiatal, sportos, potens pasit keresünk harmadiknak.
#8313   2019. 03. 07. csütörtök 16:51
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Március 8-9 estére Tolna megyéből Szekszárd és környékéről komoly érett párt házaspárt keresek kellemes találkozásra! Jelentkezéseteket várom privát üzenetben!
#8312   2019. 03. 07. csütörtök 08:42
X Törölt felhasználó (4015652)
Sziasztok.Hölgyet keresek kortól függetlenül egy kis tartalmas kikapcsolódásra,esetleg szimpatikus párt.
#8311   2019. 03. 07. csütörtök 05:47
X Törölt felhasználó (3937382)
03.16-a Szombatra napközben vagy estére keresünk valami jó kis programot. Van e valakinek ötlete?? Privátban kérjük a NEM szájhős NEM kamus ötleteket!
#8310   2019. 03. 06. szerda 12:14
X Törölt felhasználó (3990782)
Érett Nővel,pàrral taliznék!
#8309   2019. 03. 06. szerda 09:47
X Törölt felhasználó (4017942)
Sziasztok. Lesz kint ma este valaki? Pár, esetleg hölgy? Én egy fiatal 22 éves jó megjelenésű, szőrtelen, sportos és izmos potens srác vagyok. ( 178magas, 81kg, tényleg izmos, és nem a vizes, hájas mondva mondott testalkatú., inkább az ellentettje... száraz izomzatú, szinte testépítős, de sportosnak mondható testalkat. Nem a túlzott kategória. ) Diszkréció adott és természetesen ez el is várt. Keresem azok hölgyek és párok társaságát, akik esetleg vágynának egy fiatalabb srác társaságára, ha csak beszélgetni is, vagy akár a szimpátia tesztelésére. ( minden részlet kérdés, sokmindenre nyitott vagyok. ) Az oldalon még újnak mondható személyem, de elég kíváncsi vagyok. Leginkább a fiatalos korosztály érdekelne, de nem zárkózom el a kb 40-es korosztálytól sem, ha fiatalos és lendületes párról, vagy hölgyről van szó. Párkapcsolatban vagyok, így a tőlem várt arcképes meg kávézgatós helyzetekre senki ne számítson. Abszolút találkozó, és szimpátia alapján vagyok. Skype lehetséges, de szintén arc nélkül, azt majd személyesen láthatja akár hölgy, akár pár, nyílván ez természetes. Negatív megjegyzéseket köszönöm nem kérek, szerintem sokan vannak hozzám hasonlóan.
Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését, várom üzenetét.
Üdv.
#8308   2019. 03. 05. kedd 21:48
nortonedan nortonedan
Komáromi hölgyek 40+ diszkréten, üzenet privtban finom
#8307   2019. 03. 05. kedd 21:34
facér7 facér7
50-60 körüli hölggyel ismerkednék, Budapest és vonzáskörzetében.
#8306   2019. 03. 05. kedd 21:17
X Törölt felhasználó (866441)
Sziasztok!
Fiatal,jó "adottságú" hetero fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
#8305   2019. 03. 05. kedd 02:56
X Törölt felhasználó (3055852)
Párhoz csatlakoznék ma 03.05 (kedd). Fiatal hetero srÀc vagyok 21 éves sok tetovàlàssal 183 cm 92kg. Vagyok.. Győr és környéke smile ) nagy intimmel,hely megoldható smile
#8304   2019. 03. 04. hétfő 22:50
X Törölt felhasználó (4031512)
Sziasztok!

Fiatal, normális, ápolt férfiként (27) párokhoz csatlakoznék barátként hosszabb, illetve rövidebb időre.
BP (180/82)
U.I.: Utazni tudok.

Köszönöm!
#8303   2019. 03. 04. hétfő 22:18
Akiis Akiis
Sziasztok
25 éves budapesti srác ismerkedne idosebb nővel.
173/70
#8302   2019. 03. 04. hétfő 21:30
YoungboyBp YoungboyBp
Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék.
Kérlek írjatok levelet, mert nem tudom mindig nézni a fórumot. smile
#8301   2019. 03. 04. hétfő 16:38
pasi78 pasi78
Sziasztok!
NÓGRÁD,HEVES,PEST megyéből keresek HÖLGYET,PÁRT.
40/180/80,független,heteró pasi vagyok.
Bármelyik nap,bármely napszak opció lehet! Utazás nem probléma!
Írj az adatlapomra,válaszolok rá,én komolyan gondolom!
#8300   2019. 03. 04. hétfő 16:34
Kocka man Kocka man
Budapesti lányt vagy párt keresek akik mernek is találkozni!

... 470 471 472 473 474 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci0099 laci0099
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 17739db
Utolsó üzenet: ma 21:14

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!