Sziasztok!
50 év körüli, dögös anyucit kényeztetnék orálisan. Illetve párokat mindkét fél örömére.
Extra masszázsal fűszerezve.
Hajdúszoboszló-Ebes-Debrecen.
50 év körüli, dögös anyucit kényeztetnék orálisan. Illetve párokat mindkét fél örömére.
Extra masszázsal fűszerezve.
Hajdúszoboszló-Ebes-Debrecen.
Nálam idősebb (akár sokkal is) hölgy ismerettségét keresem... Írj!

Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!

Sziasztok! Ma és hétfő esti talihoz érett párral/házaspárral ismerkednék Szekszárdon és környékéről kölcsönös élvezetekre mindenki örömére kényeztetésre. Írj privát üzenetet!
Hello,Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.Csinos hölggyel ismerkednék nem egyszeri alkalomhoz.
Ma este ha van olyan hölgy aki szívesen töltene el egy kellemes éjszakát, egy budapesti 30-as pasi társaságában, írj és beszéljünk róla!
Párok és Lányok leveleit várnánk privátban!
Kézi munka vagy orál szex?
ma délután ki lenne benne egy kölcsönös szopásban ? vp megye
25 éves sportos srác vagyok, Budapestről, szivesen csatlakoznék párokhoz(hetero alapon) vagy esetleg ha találnék egy nőt/ lányt annak is örülnék.
Rólam: 181 cm / 81kg, kék szem, barna haj, 20+ os intim mérettel rendelkezem ami meglehetősen vastag is.
Budapest és környékéről keresek (max 100km)
remélem egymásra találunk =)
Rólam: 181 cm / 81kg, kék szem, barna haj, 20+ os intim mérettel rendelkezem ami meglehetősen vastag is.
Budapest és környékéről keresek (max 100km)
remélem egymásra találunk =)
Sziasztok hétvégére keresék szexpartert
Sziasztok jövő héten szerdán valaki valakik tali Bp írj üzit
Sopronban fiatal(os) Lánnyal ismerkednék!
ki lenne benne egy kölcsönös szopásban ? vp megye
Sziasztok! Csütörtök, péntek délután vagy este kalandoznék nővel, párral Budapesten!! Részleteket privátban itt
vagy a merev0809@citromail.hu - n
vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok! Szombat estére keresek nyitott érett párt / házaspárt Szekszárdról és környékéről kellemes találkozásra és estéhez. Keress privát üzenetben!
Sziasztok! Pártként keresünk 60-as hölgyet orál szexre Szekszárd környékéről.
ki lenne benne egy kölcsönös szopásban ? vp megye
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Sziasztok!
45 éves, érett, tapasztalt pasi keres fiatal lányokat, Pesten lakom hellyel rendelkezem.
E-mail: kjozsef650@gmail.com
45 éves, érett, tapasztalt pasi keres fiatal lányokat, Pesten lakom hellyel rendelkezem.
E-mail: kjozsef650@gmail.com