monoron keresek autóval rendelkező passzívat. szopatnék dugnék. 19/6, 27 vagyok
Hello. Becben keresek nőt ma estere. Privatba
Köszi a megkereséseket már ne írjatok, köszönöm
(Ez egy válasz hármasban6 üzenetére (2019. 04. 13. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 09:21

Keresek budapesti fiatal helyes vékony srácot aki feleségemet elcsábítaná csak fényképes megkeresést várok
Keresek budapesti fiatal helyes vékony srácot aki feleségemet elcsábítaná csak fényképes megkeresést várok
Sziasztok.Hölgyet keresek kortól függetlenül egy kis tartalmas kikapcsolódásra,esetleg szimpatikus párt.
Hosszú távra keresem vékony női partnerem 40-50. év között minden jóra! Elérhetőségem:neo19800830@gmail.com
Sziasztok! Május 30-31-én nővel, párral találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok!
NÓGRÁD,HEVES,PEST megyéből keresek HÖLGYET,PÁRT.
40/180/80,független,Hetero pasi vagyok.
Bármelyik nap,bármely napszak opció lehet! Utazás nem probléma!
Írj az adatlapomra,válaszolok rá,én komolyan gondolom!
NÓGRÁD,HEVES,PEST megyéből keresek HÖLGYET,PÁRT.
40/180/80,független,Hetero pasi vagyok.
Bármelyik nap,bármely napszak opció lehet! Utazás nem probléma!
Írj az adatlapomra,válaszolok rá,én komolyan gondolom!
Sziasztok. Ma du. keresek Cegléden hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre.
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok! Szekszárdi érett nyitott párral/házaspárral ismerkednék találkoznék kellemes kapcsolatra! Levelet privát üziben várok!
Sziasztok!
Fiatal,nagyméretű,hetero fiúval ismerkednénk.
Fiatal,nagyméretű,hetero fiúval ismerkednénk.
Sziasztok. Párral vagy Hölgyel ismerkednek. Esetleg házibarát lennék szimpátia alapján.. Ha lenne kedved megismerkedni írj. Előre köszönöm.
Hali! Vékony hölgyet keresek Hajdúból!
Adatlapunk alapján ismerkednénk.
Privát üzeneteket várunk.
Szó nélküli kapcsolatra jelöléssel ne erőlködjetek légyszi.
Privát üzeneteket várunk.
Szó nélküli kapcsolatra jelöléssel ne erőlködjetek légyszi.
Sziasztok ! Masszíroznék hölgyet párt ! ( yoni..Eszo ) Képzett masszőr vagyok.
Sziasztok!
Holnap este (csütörtökön) Budapesten csatlakoznék lányokhoz, hölgyekhez, párokhoz kukkolásra, be is szállok igény szerit vagy szeretném ha egy pár kielégítene, esetleg fiúkhoz közös hokira. Kor, testalkat nem számít. Levelet írjatok.
Holnap este (csütörtökön) Budapesten csatlakoznék lányokhoz, hölgyekhez, párokhoz kukkolásra, be is szállok igény szerit vagy szeretném ha egy pár kielégítene, esetleg fiúkhoz közös hokira. Kor, testalkat nem számít. Levelet írjatok.
Sziasztok!
Veszprémből vagy környékéről keresek nőt tartós (akár titkos) szex kapcsolatra!
Higiénia és intellligencia fontos!
Privát üzenetet várok!
Veszprémből vagy környékéről keresek nőt tartós (akár titkos) szex kapcsolatra!
Higiénia és intellligencia fontos!

Privát üzenetet várok!

Helló. 45 fölötti hölggyel ismerkednék. Heves, Pest , Jásznagykun megyéből
fiatal potens pasit keresünk csütörtök késő délutánra harmadiknak.