Sziasztok! Miskolc környékéről 40 es párként készülünk December 7 én Esztergomba naturista fürdőzés szaunázás,esetleg hasonló párok társaságát szívesen fogadjuk
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is
sziasztok!

40es hölgyet keresek Békés megyében tartós szexkapcsolatra.
Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Dunaújváros Dunaföldvár és környékén keresek partnereket csütörtökre
Szivesen találkoznák hölgyekkel Győr környékén!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Létezik ilyen, vagy akinek van esetleg ilyen ismerőse?????
Ősz hajú, molett, szőrös pinájú nőt keresek Budapesten.
Szeretek hosszan játszani,
Szeretek hosszan játszani,
Sziasztok!
Szegedi 28 éves srác 18-as mérettel keres hölgyet szex kapcsolat céljából!
Szegedi 28 éves srác 18-as mérettel keres hölgyet szex kapcsolat céljából!
Sziasztok.
28éves,180cm,85kg, srác vagyok.
Keresek tőlem idösebb nőt,titkos szexre.
Helyem nincs,de utazni tudok, vagy autós kaland is érdekel.
28éves,180cm,85kg, srác vagyok.
Keresek tőlem idösebb nőt,titkos szexre.
Helyem nincs,de utazni tudok, vagy autós kaland is érdekel.
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is
Sziasztok,
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
32 éves átlagos srác vagyok átlagon felüli farok mérettel. Idősebb 40es, 50es és 60as hölgyet kenyeztetnék Szolnokon és környékén. Ha szeretnél egy érzéki masszázst lágy zene mellett, írj egy üzit és beszéljünk meg egy találkozót

Fiatal hölgyek kényeztetésére, rendelkezésre ÁLL-nék

Egy vagy több párt keresünk!!!!
Mire??
Csere nélkül egymás előtt egymás kedvére szexelni.
Legalább egy pár lehetne ezen az oldalon aki így képzelné mint mi.
Ha lenne végre akkor privátban keressetek minket.
Mire??
Csere nélkül egymás előtt egymás kedvére szexelni.
Legalább egy pár lehetne ezen az oldalon aki így képzelné mint mi.
Ha lenne végre akkor privátban keressetek minket.
Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel!
Fiatalos nem elhízott vidám pasi vagyok... Vékony hölgyekkel ismerkednék!