Ő is keres, és nem pár, de csatlakozz hozzá, legyetek egymáséi, akkor utána nem nyomja tele a fórumot a keresésével
(Ez egy válasz 3-mas not üzenetére (2018. 10. 27. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv! Mehetek!
Legalább valami elvárás van?
Mert pl nekem még csak válasz sem érkezett

Hölgy vagy pár ma este barcika és környéke?
30 éves laza magas szexuális inteligenciaval tabuk nélkül
Sziasztok jol tuok csatlakozni hozzatok?udv Viktor 28 gyal
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék november 3.-án (szombat este) Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Lehetőleg a közelünkből és max. ennyi időseket mint mi vagyunk!
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Biztos zseni.
Egyébként, egy rakás felhasználó szarul tölti ki az adatlapján, aztán csodálkozom, hogy bár nőket keresek, egy rakás férfit is kidob a rendszer találatként...
Meg leszbik bejelölik, hogy férfit keresnek, stb...

Egyébként, egy rakás felhasználó szarul tölti ki az adatlapján, aztán csodálkozom, hogy bár nőket keresek, egy rakás férfit is kidob a rendszer találatként...
Meg leszbik bejelölik, hogy férfit keresnek, stb...
Hévíz és környékéről keresek csaj vagy nőt akit lehet kenyeztetni és minden vágyait teljesíteni helyem van!! Írj privatban!
Keresnék pasikat, akik megtennének nekem ezt-azt

Kecskeméten partnert keresek
Kecskemét - Budapest viszonylatban ismerkednék Lányokkal,Hölgyekkel esetleg Párokkal napközbeni talira.
Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!
Sziasztok! Szekszárdi megbízható érett párral, házaspárral ismerkednék kölcsönös élvezetekre, kényeztetésre. Jelentkezéseteket privát várom!
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve megalázna, akár a párja jelenlétében, vagy közreműködésével is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény mutatkozna rá.
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Fiatal ,magas jóképű srác.
Budapesti vagy pest megyei hölgy/pár társaságát keresem .
akos880a@gmail.com
Budapesti vagy pest megyei hölgy/pár társaságát keresem .
akos880a@gmail.com