Sziasztok! Átlagos párral ismerkednék
Valaki 4 ker 3-4 közöt autos kaland ? Kocsi van Csak hölgyek jelentkezeset varom!
akar milf is
25f e: alphak032@gmail.com vagy privi

Mi benne lennenk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 13:44
Törölt felhasználó (3920432)

Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiukàt a férj mellé alkalmanként
Privát üzenet
Privát üzenet
Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiukàt a férj mellé alkalmanként
Privát üzenet
Privát üzenet
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak - akár órákig történő - nyalási célra... a lényeg nekem ezen van.
Ez akár hármasban is történhet, boldogan vállalom ezt a szerepet, míg a partnerével azt csinálnak, amit csak akarnak...... smile
smile
Teltség és természetes szőrzet előny..
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Ez akár hármasban is történhet, boldogan vállalom ezt a szerepet, míg a partnerével azt csinálnak, amit csak akarnak...... smile
smile
Teltség és természetes szőrzet előny..
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Szegedi 40 es igényes Milf keres fiatal, izmos Csongràd megyei fiukàt
Privát üzenet
Privát üzenet
Fiatal Lány,Hölgy Eger -Mezőkövesd-Miskolc környékén..?
Szegedi 40 es Milf keres Csongràd megyei fiatal sportos fiút a férj mellé
Privát üzenet
Privát üzenet
X-ker valaki?
hello ''anyukákat'' keresek kellemes időtöltésre szeged környékén

Olyan nőt keresek aki bevezetne jobban a szex világába. 19 éves helyes, sportos srác vagyok. Korábbi kalandjaim hatására elvesztettem a magabiztosságom ilyen téren. Bp. Képet emailben tudok küldeni.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék ma este Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Békésmegyében lány, hölgy a hétvégén?
Hétköznap esti vagy hétvégi elfoglaltságra keresek társat! Helyem nincs, viszont szívesen utazom, vagy keressünk valami búvóhelyet, abban is benne vagyok. Ha nem kimondottan szexre vágysz, hanem csak sima társaságra abban is benne lennék!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék ma vagy holnap este Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok! Siófok és környékén pár vagy hölgy ismerkedni?
Sziasztok ma estére keresünk egy srácot 3 dik nak 11 kerületi találkára
Vasárnap délutánra keresünk ceglédi búvóhelyre férfi partnert 22-35 évesig, sportos vagy átlagos testalkattal, maximum átlagos intim mérettel, a hölgy masszírozására, kényeztetésére. Csak olyan írjon, aki el is mer jönni!!!!
Sziasztok! Szekszárdi érett párral ,házaspárral.hölgyel találkoznék. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék ma, holnap illetve szombat este Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!