Egy vagy több párt keresünk!!!!
Mire??
Csere nélkül egymás előtt egymás kedvére szexelni.
Legalább egy pár lehetne ezen az oldalon aki így képzelné mint mi.
Ha lenne végre akkor privátban keressetek minket.
Mire??
Csere nélkül egymás előtt egymás kedvére szexelni.
Legalább egy pár lehetne ezen az oldalon aki így képzelné mint mi.
Ha lenne végre akkor privátban keressetek minket.
Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel!
Fiatalos nem elhízott vidám pasi vagyok... Vékony hölgyekkel ismerkednék!

Törölt felhasználó (3959872)

Lányt,Hölgyet keresek esetleg Párt.
Van ilyen itt egyáltalán???
Van ilyen itt egyáltalán???
Bp-en keresek hölgyet, aki kedvére használna.... nyalatna hosszan, kifulladásig stb. Titkos, hosszútávú partnert keresek, ha lehetséges.
Sziasztok ! Érett hölgyet szívesen kényeztetnék! Utazni tudok helyem is van.. bp mellett.!

Törölt felhasználó (3895232)

Kezdő srácként keresnék MILF-et (35 felett) aki élvezné, hogy egy keves tapasztalattal rendelkező srácot belevezethet a szex rejtelmeibe

Igen.
(Ez egy válasz ThinWhiteDuke üzenetére (2018. 11. 13. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal hölgyet, akit izgalomba hoznak az érett urak! Bátran jelentkezzenek!
40es hölgyet keresek Békéscsabán és környékén
Fiatal hölgyet, akit izgalomba hoznak az érett urak! Bátran jelentkezzenek!
sportos, igényes, 24cm es farku srác érdekelne valakit?
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Sziasztok
32 eves helyes igenyes srac vagyok. Magamra adok vidam termeszetem van. Kizarolag erettebb holgyekkel ismerkednek. Olyan asszonyok jelentkezeset is szivesen fogadom akikell mar reg nem torodott senki.Ami azt jelenti 44 felett. Leginkabb hazi asszonyok , olyan felesegek akik egy kis pluszra oda figyelesre vagynak. Azok jo helyen jarnak nalam. Az agyba nem okozok csalodast smile
Diszkrecio adott es elvart mivel kapcsolatban elek. Vonz az idosebb korsztaly a szexben es csak igy tudom megoldani. Gyor es kornyeke es csak ugy tud mukodni elore megbeszelve.
Sziasztok
32 eves helyes igenyes srac vagyok. Magamra adok vidam termeszetem van. Kizarolag erettebb holgyekkel ismerkednek. Olyan asszonyok jelentkezeset is szivesen fogadom akikell mar reg nem torodott senki.Ami azt jelenti 44 felett. Leginkabb hazi asszonyok , olyan felesegek akik egy kis pluszra oda figyelesre vagynak. Azok jo helyen jarnak nalam. Az agyba nem okozok csalodast smile
Diszkrecio adott es elvart mivel kapcsolatban elek. Vonz az idosebb korsztaly a szexben es csak igy tudom megoldani. Gyor es kornyeke es csak ugy tud mukodni elore megbeszelve.
Sziasztok
Kezdő srácként keresnék MILF-et (35 felett) aki élvezné, hogy egy keves tapasztalattal rendelkező srácot belevezethet a szex rejtelmeibe

Sziasztok!
Ismerkedés fiatallal és érettel egyaránt.

sziasztok,,,,ismerkednék

Sziasztok! Érett párral házaspárral hölgyel ismerkednék találkoznék Szekszárdon minden jóra. Leveleket privát várom
sziasztok ma autos hőlgyet nyalnék akitud jőnni az irjon pusz hőlgyek 16 ora után