Sziasztok! Olyan 22 és 45 év közti nőt keresek, aki kedveli a prosztata kényeztetést, illetve egy straponnal megdugna! Írjatok privátban ha érdekel! Maximálisan igényes és diszkrét 29 éves vagyok. HETERO vagyok, melegek, bi fiuk ne írjanak!
pár,nö aki fiatal pasit keres?privit fejér
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok! Szekszárdi nyitott érett párral házaspárral ismerkednék tabumentes diszkrét szexkapcsolatra! Leveleket privát üzenetben várom!
33eves nyiregyhazi szingli fiatalember vagyok.. keresem.nyiregyhazi hellyel rendelkezö hanyagolt maganyos holgyeket .. kovacstamas487@gmail.com cimem.
Keresek nőt Szekszárd vagy annak vonzáskörzetéből, vagy akár Baranya, Somogy és Bács-Kiskun megyéből is, ha éppenséggel nem a szexhez hanem csak egy kis beszélgetéshez lenne kedved az sem probléma. Egyszóval Nő társaságára vágyom. Utazni tudok, ez nem akadály.
Hétvégén valaki vendégül látna a párommal welnessben,hajón?
Vagy a medencés nyaralójában?
Én sem lennék hálátlan!!!!
Csak komoly Urat keresünk,szélhámosok kíméljenek!!
Vagy a medencés nyaralójában?
Én sem lennék hálátlan!!!!
Csak komoly Urat keresünk,szélhámosok kíméljenek!!
Fiatal lányt keresek 08.07. én Vác vonzáskörzetében. Privátban írj.
Fiatal lányokat keresek minden jóra, szűz lányok is jelentkezhetnek, 45-ös pasi a fővárosból. kjozsef650@gmail.com

Idősebb hölgyet keresnék akár tartós barátságra
Nem akarok odaköltözni, házasodni, stb.
Amolyan barátság extrákkal kapcsolatot keresek.

Nem akarok odaköltözni, házasodni, stb.

Amolyan barátság extrákkal kapcsolatot keresek.
Masszázs.
Érett nőt párt keresnék...fiatal fiú...
Sziasztok!
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
sziasztok. passzívat keresek monoron szabadban 27 vagyok 19/6
Érett hölgyel ismerkednék Monor és környékén!
Hölgyet keresek tartósabb kapcsolatra, negyvenes sportos független férfiként.
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. Érett kényeztetésre vágyó hölgyekkel ismerkednék! Heves megyei vagyok! Írjatok!
érett hölgyet vendégül látnék ma éjjel budai szállodai lakosztályomban, hogy eloszlassa magányomat egy kis huncutkodással

Sziasztok! Szekszárdi nyitott érett párral házaspárral ismerkednék és találkoznék diszkréten tabumentes szexre! Várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Lányok Hölgyek!!!!
Szia!Szeretnék ismerkedni .Én egy Sopronhoz közel lévő kisvárosban lakom. Szeretnék egy igazi értelmes nővel együtt tölteni pár forró órát.A szex,érintés, legyen ajándék a testnek és léleknek.Mert ha valakivel együtt vagyunk,az nem csak rólam, hanem főként a partneremről szól.Igen engem nagyon felizgat ha partnerem élvezi amit csinálok vele játszani a testével,mely apró rándulások sóhajok jelzik vissza hogy gyönyörrel ajándékozom meg.Keresek egy olyan partnert akivel ezt átélhetem..Lehet hogy nem én vagyok akit keresel,de az is lehet hogy igen......Kérlek gondold át és ha kérdésed lenne írj bátran..Szia
Szia!Szeretnék ismerkedni .Én egy Sopronhoz közel lévő kisvárosban lakom. Szeretnék egy igazi értelmes nővel együtt tölteni pár forró órát.A szex,érintés, legyen ajándék a testnek és léleknek.Mert ha valakivel együtt vagyunk,az nem csak rólam, hanem főként a partneremről szól.Igen engem nagyon felizgat ha partnerem élvezi amit csinálok vele játszani a testével,mely apró rándulások sóhajok jelzik vissza hogy gyönyörrel ajándékozom meg.Keresek egy olyan partnert akivel ezt átélhetem..Lehet hogy nem én vagyok akit keresel,de az is lehet hogy igen......Kérlek gondold át és ha kérdésed lenne írj bátran..Szia