Sziasztok! Szekszárdi mindenre nyitott érett párral házaspárral ismerkednék akik valóban ismerkednének diszkrét kapcsolatra! Válaszotokat várom privát üzenetben.
Szombaton Balatonboglár?!Ismerkednék az idősebb korozstálybeli hölgyel,párral!Írjatok!
Szexi igényes milfet keresek akit kellő kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen meg lehetne dugni rendesen titokban.
Ma este/éjszaka szopnék-nyelném Pécsen. Hely ok
36 éves szegedi feleségemet fiatal izmos pasik hozzàk làzba..
Ki lenne az aki jól meg is dugnà jelenlétemben
Privàt üzenet , Csongràd megye elõny.
Ki lenne az aki jól meg is dugnà jelenlétemben
Privàt üzenet , Csongràd megye elõny.
Sziasztok,
Idősebb hölgyet keresnék, fiatal, odaadó, kedves férfi vagyok. Budapesten.
Idősebb hölgyet keresnék, fiatal, odaadó, kedves férfi vagyok. Budapesten.
Somogy megyében ismerkednák lányokkal! 42 éves srác vagyok
Tata-Tbánya vonalon keresek Érett hölgyet.
Még mindig keresem azt a duci, vagy kövér, széles csípőjű, nagy fenekű, ha lehet természetes szőrzetű hölgyet, akikben forr a szexualitás és mindezt szívesen megosztaná - egyelőre levélben, majd szimpátia esetén élőben is - egy 50 év feletti, sokat tapasztalt, kellemes kinézetű, sportos, nem független férfival. Alapvetések: intelligencia, diszkréció, vágy.. élvezet....ja és a face sitting
40 es pasi,nővel,párral ismerkedne a Dél Dunántúlon,helyem van,utazni tudok!
Kedves hölgyek, párok!
Holnap, azaz csütörtök estére keresek szex partnereket saját lakásomban. Én egy 31 éves férfi vagyok Budapestről, a Flórián térről. Pároknál a férfi bi elfogadott de nem kötelező.
Üdv:
Dávid
Holnap, azaz csütörtök estére keresek szex partnereket saját lakásomban. Én egy 31 éves férfi vagyok Budapestről, a Flórián térről. Pároknál a férfi bi elfogadott de nem kötelező.
Üdv:
Dávid
Sziasztok!
Házaspárt fogadnék Pécsett belvárosi otthonomban. Részletek az adatlapomon.
Köszönöm.
Házaspárt fogadnék Pécsett belvárosi otthonomban. Részletek az adatlapomon.
Köszönöm.
Sziasztok 29 éves srác vagyok Szolnok megyében keresek lányokat párokat várom a jelentkezőket.
Fiatalos, 34 éves, tettrekész srácként idősebb hölgyet kényeztetnék.
Sziasztok! 13-án hétfőn délelőtt) megyek pestről, Székesfehérvárra, majd Veszprémre. Lenne hölgy akit elvihetnék smile
Sziasztok! 20 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra, esetleg találkára.

Sziasztok!
Nálam idősebb (34+) nővel ismerkednék, Budapesten, Pest megyében.
Nálam idősebb (34+) nővel ismerkednék, Budapesten, Pest megyében.
Sziasztok!
Zalaegerszeg környékén keresek nőt vagy párt aki ismerkedne hetero alapon! Akár többes buliban is benne lennék!
Privátba írj!
Zalaegerszeg környékén keresek nőt vagy párt aki ismerkedne hetero alapon! Akár többes buliban is benne lennék!
Privátba írj!
Pàrt,hőlgyet keresek! Akàr hàzibaràt is lennék!Pestmegye.
Sziasztok! Szekszárdi érett párral házaspárral ismerkednék diszkréten!