Sziasztok ismerkednék párokkal lányokkal , kedvelem nagyon a Milfeket , 30 as igényes srác vagyok . Házibulik is érdekelnének . Többesben van tapasztalatom . Diszkréció adott elvárt . Várom privíbe az üziket .
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok ma este vagy hétvégén szívesen kényeztetnék hölgyet vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 32 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
Fiatal lány vagy pár 08.07. én Vác vonzáskörzetében. Privátban írj.
Egyetemista vagy főiskolás hölgyet keresnék, akit érdekel egy 50 éves úr kedvessége. Győr-Budapest vonalon. Pesten ix kerületben a lakhatásban is tudok segíteni
privibe érdeklődj. Fiatalos anyukák is érdeklődhetnek

volt már jelentkező?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 15:09
Törölt felhasználó (154232)

Fiatal lányokat keresek minden jóra, szűz lányok is jelentkezhetnek, 45-ös pasi a fővárosból. kjozsef650@gmail.com

Jó lenne végre egy hozzánk hasonló KOMOLY párt találni,esetleg Lányt is keresünk de olyan tuti nincs itt!
Ha netán vagy-vagytok akkor privát üzit várunk!
Ha netán vagy-vagytok akkor privát üzit várunk!
Sziasztok! Olyan 22 és 45 év közti nőt keresek, aki kedveli a prosztata kényeztetést, illetve egy straponnal megdugna! Írjatok privátban ha érdekel! Maximálisan igényes és diszkrét 29 éves vagyok. HETERO vagyok, melegek, bi fiuk ne írjanak!
pár,nö aki fiatal pasit keres?privit fejér
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok! Szekszárdi nyitott érett párral házaspárral ismerkednék tabumentes diszkrét szexkapcsolatra! Leveleket privát üzenetben várom!
33eves nyiregyhazi szingli fiatalember vagyok.. keresem.nyiregyhazi hellyel rendelkezö hanyagolt maganyos holgyeket .. kovacstamas487@gmail.com cimem.
Keresek nőt Szekszárd vagy annak vonzáskörzetéből, vagy akár Baranya, Somogy és Bács-Kiskun megyéből is, ha éppenséggel nem a szexhez hanem csak egy kis beszélgetéshez lenne kedved az sem probléma. Egyszóval Nő társaságára vágyom. Utazni tudok, ez nem akadály.
Hétvégén valaki vendégül látna a párommal welnessben,hajón?
Vagy a medencés nyaralójában?
Én sem lennék hálátlan!!!!
Csak komoly Urat keresünk,szélhámosok kíméljenek!!
Vagy a medencés nyaralójában?
Én sem lennék hálátlan!!!!
Csak komoly Urat keresünk,szélhámosok kíméljenek!!
Fiatal lányt keresek 08.07. én Vác vonzáskörzetében. Privátban írj.
Fiatal lányokat keresek minden jóra, szűz lányok is jelentkezhetnek, 45-ös pasi a fővárosból. kjozsef650@gmail.com

Idősebb hölgyet keresnék akár tartós barátságra
Nem akarok odaköltözni, házasodni, stb.
Amolyan barátság extrákkal kapcsolatot keresek.

Nem akarok odaköltözni, házasodni, stb.

Amolyan barátság extrákkal kapcsolatot keresek.
Masszázs.
Érett nőt párt keresnék...fiatal fiú...
Sziasztok!
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.