Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag a hölgytag örömére.
Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.
Sziasztok! 28 éves tapasztalt, diszkrét, nagy farku férfiként keresek Budapesten és Pest megyében olyan párt vagy holgyet 40 éves korig, akik szívesen fogadnának.
Sziasztok!!
Kedden és szerdán helyel rendelkezem és fogadnék párt vagy hölgyet,akár egész éjszakára is, de ha úgy gondoljátok ésszerű távolságig én is meglátogathatlak..
Kedden és szerdán helyel rendelkezem és fogadnék párt vagy hölgyet,akár egész éjszakára is, de ha úgy gondoljátok ésszerű távolságig én is meglátogathatlak..

Ha fontos a méret is ! ...
46/187/97 normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
Ui: Budapesten kiadó kis lakást keresek,
ha esetleg tudsz valamit elfogadható áron.. jelezd, lehet érdekelne.
Láthatsz még a KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

46/187/97 normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)
Ui: Budapesten kiadó kis lakást keresek,
ha esetleg tudsz valamit elfogadható áron.. jelezd, lehet érdekelne.
Láthatsz még a KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

Sziasztok, Kecskemét környékén keresek párt ahova beszállhatok vagy sóló hölgyet kölcsönös örömökhöz helyem van nézz adatlapot

Sziasztok ma vagy holnap estére utazni tudó pasit keresünk GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 35 éves Férfi
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 35 éves Férfi
Sziasztok!
Fiatal (és nagyon jó arc ) srácként keresek olyan fiatal Hölgyeket akik próbálták/szeretnék kipróbálni az anális szexet valakivel, csak épp nehezen veszik rá magukat, vagy találnak rá megfelelő partnert. Ha magadra ismersz, küldj egy üzenetet, ismerkedjünk! Az még nem elkötelezettség. Ha nem találsz jófejnek nem írsz többet én pedig tudomásul veszem. E téren megfelelő odafigyelésre, gyengédségre számíthatsz részemről.
Írj bátran!
További szép napot!
Fiatal (és nagyon jó arc ) srácként keresek olyan fiatal Hölgyeket akik próbálták/szeretnék kipróbálni az anális szexet valakivel, csak épp nehezen veszik rá magukat, vagy találnak rá megfelelő partnert. Ha magadra ismersz, küldj egy üzenetet, ismerkedjünk! Az még nem elkötelezettség. Ha nem találsz jófejnek nem írsz többet én pedig tudomásul veszem. E téren megfelelő odafigyelésre, gyengédségre számíthatsz részemről.
Írj bátran!
További szép napot!
Sziasztok ma vagy holnap estére utazni tudó pasit keresünk GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok.
Szerdai napra keresek hölgyet egész napos szórakozásra kortól függetlenül.
Szerdai napra keresek hölgyet egész napos szórakozásra kortól függetlenül.
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok lányok,
Mai napra keresek valakit Borsod megyéből (Én miskolci vagyok). Autóval rendelkezem így bárhova mehetünk
Mai napra keresek valakit Borsod megyéből (Én miskolci vagyok). Autóval rendelkezem így bárhova mehetünk

Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok!
Vannak itt valakik Sopron környékéről?
Vannak itt valakik Sopron környékéről?
Sziasztok! 29 éves budapesti srác, hölgyek, párok társaságát keresi. Szex barátság, nudizás, kukkolás, minden ami jó...
Írjatok! Üdv.

Sziasztok 40 èv fölöti nőt vagy párt keresnèk