50 év körüli formás nőies akár teltebb hölgyel szívesen ismerkednék.Írj belső üzit!
Szép napot kívánok!
45-60 év közötti hölgyet keresnék szexkapcsolatra
45-60 év közötti hölgyet keresnék szexkapcsolatra
Sziasztok
Én egy kulturált , inteligens (mérnök) budapesti 24 éves pasi vagyok és párhoz vagy solo nőhöz csatlakoznék.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap illetve fogadni is tudok (belvárosban).
Adataim : 175/77/21
Van már némi tapasztalatom hármasban és szeretnem ujra átélni
Vannak képeim illetve kitöltött adatlapom, de amennyiben felkkeltettem az érdeklődéseteket szívesen küldök még.
Várom a válaszotokat
Én egy kulturált , inteligens (mérnök) budapesti 24 éves pasi vagyok és párhoz vagy solo nőhöz csatlakoznék.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap illetve fogadni is tudok (belvárosban).
Adataim : 175/77/21
Van már némi tapasztalatom hármasban és szeretnem ujra átélni

Vannak képeim illetve kitöltött adatlapom, de amennyiben felkkeltettem az érdeklődéseteket szívesen küldök még.
Várom a válaszotokat

27 eves srac vagyok es egy holgyet keresek hosszabb tavra.

Bp-i sportos srac barna haj/szem 180 cm magas .Keres HOLGYET ! Tobbit privatban

Sziasztok!
26 éves Budapesti fiú keres elhanyagolt feleséget, háziasszonyt, párt
26 éves Budapesti fiú keres elhanyagolt feleséget, háziasszonyt, párt

Keresek olyan hölgyet vagy párt, aki szívesen ismerkedne fiatal, szűz fiúval.
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelnélek

Sziasztok, két fiatal srác keres lányt/hölgyet, szilveszterre Győr és környékén. Van itt vállalkozó szellemű?

Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
2017.12.27-30-ig szerda délután, csütörtök és péntek egész nap Mórahalmon a fürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúkat. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
2017.12.27-30-ig szerda délután, csütörtök és péntek egész nap Mórahalmon a fürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúkat. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
dorog vagy esztergom környékéröl valaki?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Ma estére keresek kedves szerény inkább vékonyabb fiút urat,akár tapasztalatlant is,csinos karcsú nagy formás mellű hölgy vagyok,telszámmal írj!Pestmegye!
Sziasztok. Fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
Sziasztok! Szilveszter estére keresünk 20 év körüli srácot a feleség kényeztetésére. Jelentkezés privátban
Dec 22 estéra partnereket keresek minden jóra utazni tudok
Párral,érett hölggyel ismerkednék hármashoz 30as Bp.ti Ffi képeim adatlapomon
Sziasztok! 21éves 13. kerületi srácként ismerkednék. Írjatok.
Sziasztok!
Érett hölggyel ismerkednék
Érett hölggyel ismerkednék