Na jó! Nem írom le többször. Remélem tudja az akinek címeztem volna.
Az előzőt nem jó helyre címeztem. Amit leírtál az butaság, mert ezek a dolgok sokkal inkább a fiatalabb korosztályt inspirálja....
(Ez egy válasz Kaland24 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 20:36

Szia!
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek hölgyet párt extrémebb nyilvános helyen kényeztetésre
25 éves Budapesti fiu vagyok, keresek hölgyet párt extrémebb nyilvános helyen kényeztetésre

Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Amit itt leírtál, az sokkal jobban a mai fiatal korosztályt inspirálja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 22:26
Törölt felhasználó (2175872)

Sziasztok!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
Tolnamegyében csatlakoznék nőhöz kis össze szokás után esetleg bulikba és sok másban is benne vagyok! ☺
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
22 éves egyetemista srác kényeztetne idősebb igényes hölgyeket Debrecen és környékén.
Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet!
nagyo699@gmail.com
22 éves egyetemista srác kényeztetne idősebb igényes hölgyeket Debrecen és környékén.
Írj ha felkeltettem az érdeklődésedet!
nagyo699@gmail.com
A magányos nők igen, de a férjes?????
(Ez egy válasz Faela üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 02:23

Az "éret" nő elmondom mire ugrik. Kocsi, lakás, társadalmi státusz, munkahely, pénztárca, ajándékok.
Sziasztok!
Sziasztok! Olyan partnert keresnék akinek ma kora este vagy este lenne helye bp.-en! És szeret minden finomsàgot és a szex minden formàjàt smile 18ora utàn mindenre vàlaszolok! Hali
Sziasztok ma estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt
GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com

Keresünk a környékből kisebb létszámú házibulit, Párokat-Lányokat esetleg fiatal jó farkú fiúkat lehetőleg hellyel rendelkezőt!!
Az "éret" nő elmondom mire ugrik. Kocsi, lakás, társadalmi státusz, munkahely, pénztárca, ajándékok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 20:27
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Jó duma 24 évesen két egyetem,több külföldi cég képviselöje ,,,persze fotó azért nincs ,,,de,hogy az ágyban ,esetleg méret amire már ugrana az éret nő ,az nincs.Pedig ez az oldal ezért van
Szia!

sziasztok párt keresek Budapesten akár ma estére is helyem van 14. kerületbe privit írj koszi
28é srác vagyok

Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.
Szia!
És az amit írtál a fórumban,szerinted az nem "presztízs" veszteség a párod,nejed részéről,hogy az itt megismert,alkalmi partnered,a hitvesi ágyatokba akarod hazavinni,kényeztetni?
Gusztustalan,jellemtelem,sunyi ember vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 30. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 30. péntek 18:05
És az amit írtál a fórumban,szerinted az nem "presztízs" veszteség a párod,nejed részéről,hogy az itt megismert,alkalmi partnered,a hitvesi ágyatokba akarod hazavinni,kényeztetni?
Gusztustalan,jellemtelem,sunyi ember vagy! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 30. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1969222)

Logikus szerintem. Ha te lennél vezetői pozícióban, tudnád, hogy nagy presztízsveszteség, ha megtudják, hogy egy társkereső oldalon szexet keresel.
Szerintem nem azért van az oldal, hogy itt méregessük össze a farkunkat. Ez a fórum szerintem azért jött létre, hogy összekösse a hasonló gondolkodású embereket, amiből TALÁN lehet valami. Jelenleg nekem azért kellene alkalmi szexkapcsolat, mert nem érek rá a munka mellett még egy barátnővel foglalkozni, azonban szükségleteim nekem is vannak.
Azt, hogy két diplomám van, annak köszönhetem, hogy levelezőn végzem a másikat, kikérem magamnak, hogy magadhoz viszonyítasz....
Továbbá megemlítettem, hogy fotók vannak, csak barátnak jelölés után láthatod őket.
Azért azoknak a hölgyeknek köszönöm, aki rám írt! Szépen lassan, de biztosan mindenkinek visszaírok!
Szerintem nem azért van az oldal, hogy itt méregessük össze a farkunkat. Ez a fórum szerintem azért jött létre, hogy összekösse a hasonló gondolkodású embereket, amiből TALÁN lehet valami. Jelenleg nekem azért kellene alkalmi szexkapcsolat, mert nem érek rá a munka mellett még egy barátnővel foglalkozni, azonban szükségleteim nekem is vannak.
Azt, hogy két diplomám van, annak köszönhetem, hogy levelezőn végzem a másikat, kikérem magamnak, hogy magadhoz viszonyítasz....
Továbbá megemlítettem, hogy fotók vannak, csak barátnak jelölés után láthatod őket.
Azért azoknak a hölgyeknek köszönöm, aki rám írt! Szépen lassan, de biztosan mindenkinek visszaírok!

Logikus szerintem. Ha te lennél vezetői pozícióban, tudnád, hogy nagy presztízsveszteség, ha megtudják, hogy egy társkereső oldalon szexet keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 29. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 29. csütörtök 20:27

Törölt felhasználó (22445)
VIP

Jó duma 24 évesen két egyetem,több külföldi cég képviselöje ,,,persze fotó azért nincs ,,,de,hogy az ágyban ,esetleg méret amire már ugrana az éret nő ,az nincs.Pedig ez az oldal ezért van
Sziasztok!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni

Fiatal fiúcskát keresünk 3-as szexre

Sziasztok most szombaton 19 -kor gang bang party a hölgy örömére kulturált igényes pasikat keresünk,akik tudnak utazni kép csere telefonszám csere privátban a gyors ismerkedéshez .Egész estés buli!!!Nálunk nem vagyunk kamusok komolyan gondoljuk!!!